Prodej bytu 2+kk, Pardubice, K Višňovce, 52 m2

K Višňovce, Pardubice - Zelené Předměstí


3 890 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 18 539 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Pardubicích

Popis

Prodej bytu 2+kk, 50 m2 užitná plocha + 11 m2 sklep + 23 m2 předzahrádka

Nabízíme Vám ve výhradním zastoupení kanceláře RE/MAX Vox ke koupi zařízený, velice zajímavě architektonicky a funkčně řešený, moderní byt ve vynikajícím stavu, bez jakýchkoliv závad a kompromisů. Výlučně majitelům tohoto bytu přináleží právo disponovat příjemnou předzahrádkou, s nadstandardní výměrou 23 m2, která slouží k relaxaci, grilování, příp. jako užitečný prostor pro jejich domácího mazlíčka. Dalším skvělým bonusem této BJ je velice prostorný sklep (11 m2), do kterého je možné umístit veškeré zařízení/potřeby domácnosti, v samotném bytě překážející.

Světlý byt, o dispozici 2 +kk, umístěný v I.NP ze 3, se západní expozicí, je situován do klidného místa, ve vyhledávaném pardubickém sídlišti Višňovka. V jeho bezprostřední blízkosti se nachází ZŠ a školka, zastávky MHD a "višňovské" náměstíčko", poskytující zde mnohé služby pro veřejnost a nedaleká nákupní zóna, vč. např. Kauflandu.

Bytová jednotka se nachází v kompletně zatepleném bytovém domě se skvělou energetickou náročností (PENB - C - úsporná), s nedávno zbudovanými stoupačkami a společnou kočárkárnou, v ul. K Višňovce, Pardubice.

Byt je vytápěn elektrickým podlahovým topením, ohřev vody je realizován elektrickým bojlerem Dražice na 160 l.

Vnitřní dispozice je rozdělena na ložnici s přístupem do předzahrádky, obývací pokoj s moderním kuchyňským koutem (vč. nové kuchyňské linky), prostornou koupelnu s vanou, umyvadlem a technickým zázemím (pračka, el. bojler na ohřev vody), samostatné WC a předsíň, se dvěma velkými šatními skříněmi. Bytová jednotka je osazena plastovými okny. Do fondu oprav se měsíčně přispívá částkou 601,-Kč.

Parkování u domu je bez poplatku. Nemovitost se nachází v lokalitě s veškerou občanskou vybaveností a výbornou dopravní obslužností.

V případě více vážných zájemců bude kupující vybrán na základě parametrů stanovených prodávajícím. Pokud Vás tato nabídka zaujala a máte zájem se dozvědět více informací, tak mě neváhejte kontaktovat. Budu se těšit na osobní setkání s Vámi při prohlídce nemovitosti.

Cena
3 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
K Višňovce, Pardubice - Zelené Předměstí
ID
0297-NP00216
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
50 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Jiří Hác

Ing. Jiří Hác

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Pardubicích.

Podobné nabídky