Prodej rodinného domu, Žďár nad Sázavou - Žďár nad Sázavou 2, Zelenohorská, 209 m2

Zelenohorská, Žďár nad Sázavou 2


749 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 3 570 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Žďáře nad Sázavou

Popis

Nově pro Vás!

Pokud Vás tento rodinný dům zaujal, dovolujeme si Vás pozvat na dny otevřených dveří, které budou probíhat ve dnech 12.9., a místo termínu 15.9. na žádost zájemců kvůli nepřízni počasí ještě 22.9.2024. V případě, že se chcete prohlídkového dne zúčastnit, rezervujte si prosím přesný čas Vaší prohlídky, při které budete mít příležitost a prostor si nemovitost dostatečně prohlédnout a zeptat se na vše co Vás o ní zajímá. Poté budete mít možnost do několika dnů předložit nabídku s podmínkami, za kterých jste ochotni a schopni nemovitost koupit. Následně s majiteli všechny předložené nabídky vyhodnotíme a transparentně budete informováni, na kterém místě se Vaše nabídka umístila a jaké budou další kroky. Postup Vám rád detailně vysvětlím na naší společné prohlídce, teď už přejděme na další informace o nemovitosti.

Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout ke koupi krásný rodinný dům ve známém a žádaném centru Českomoravské vrchoviny ve Žďáře nad Sázavou.

Dům v ulici Zelenohorská skýtá jedinečné výhledy na nedalekou Zelenou Horu (Poutní kostel sv. Jana Nepomuckého), památku UNESCO. Bez nadsázky lze říci, že domy se v této lokalitě dají koupit jen velmi zřídka.

Žďár nad Sázavou a jeho okolí skýtá kromě turistiky a sportovního vyžití (běžecké tratě, cyklotratě) také bohatý kulturní život ( např. Zámek Žďár n. S. včetně Muzea nové generace). V poklidném městě je k dispozici veškerá občanská vybavenost - školky, školy, poliklinika, obchody, restaurace a pošta. Velmi dobrá je též dopravní dostupnost po železnici či po dálnici. Dům byl po celou dobu ve vlastnictví jedné rodiny, které se podařilo díky několika rozsáhlým rekonstrukcím a úpravám vytvořit moderní harmonický celek sloužící k příjemnému rodinnému bydlení i pro náročnější zájemce.

Dispozici domu tvoří dvě patra s velkoryse řešenými místnostmi s východem na venkovní rozsáhlou terasu. Dům je plně podsklepen včetně průchodu do objektu dvougaráže. Další garáž včetně zahradního domku je umístěna na okraji rozsáhlé krásné zahrady. Součástí zahrady je i venkovní ohniště a bazén. V celém objektu naleznete vše potřebné k běžnému životu, ale i k relaxaci. Zajímavá je pracovna s mezaninem, rozsáhlá hala včetně kuchyňské linky, hydromasážní vana, sauna s otevřeným krbem, lyžárna, vinný a potravinový sklep, dílna. Nemovitost je ve stavu k okamžitému bydlení.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, zavolejte nebo napište a domluvíme se na termínu prohlídky nebo na zaslání mnoha dalších informací, dokumentů a fotografií mailem, neboť tento inzerát nám dovolil vyvěsit „pouze“30 fotografií. Rádi Vás na prohlídce přivítáme!

Cena
749 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Zelenohorská, Žďár nad Sázavou 2
ID
JMV28561522
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
377 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
209 m2
Plocha nemovitosti
877 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Převod do OV
Bazén

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Josef Muzikář

Josef Muzikář

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Žďáře nad Sázavou.

Podobné nabídky