Prodej bytu 3+kk, Špindlerův Mlýn, 80 m2

Špindlerův Mlýn


22 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 104 846 Kč /měs.

(Cena za nemovitost.)


Regionální dodavatelé v Špindlerově Mlýně

Popis

Představujeme vám jedinečnou příležitost vlastnit exkluzivní apartmán 3+kk v centru prestižní lokality Špindlerův Mlýn, umístěný v "Palace Apartments". Tento apartmán, navržený a postavený renomovanou designerskou firmou DeFakto, je ztělesněním luxusu a elegance. Se svou dispozicí 3 + kk, o celkové velikosti 79,5m2 (z toho 2x balkon 2,4m2), je ideálním prostorem na trávení volného času s rodinou či přáteli. K apartmánu náleží parkovací stání (17,5m2) umístěné v 2. PP a prostorný sklep (umístěný za parkovacím stáním) o velikosti 3,4m2, kde jsou na míru vybudovány úložné prostory. Apartmán je umístěn ve 3. NP/4. Orientace obývacího pokoje s kuchyní na jihozápad, ložnice na jihozápad a severozápad.

Apartmán prošel kompletní luxusní rekonstrukcí od architektonického studia DeFakto a je vybaven nábytkem zn. Natuzzi (synonymum pro komfort a styl), kuchyňská linka od zn. Gaggenau (špičková značka pro velmi náročné) a pro maximální pohodlí podlahovým topením.

Nabízí dvě samostatné neprůchozí ložnice (jedna s balkonem), prostorný obývací pokoj s kuchyní a druhým balkonem, koupelnu se sprchovým koutem + WC a druhé samostatné WC.

V budově je k dispozici recepce a luxusní Wellness.

V okolí domu veškerá občanská vybavenost a zejména možnosti sportu (lyže, turistika, kolo).

Zálohy na služby činí 7.123 Kč + energie dle skutečné spotřeby.

Více informací u makléře.

Nejedná se o návrh na uzavření smlouvy (nabídku) ve smyslu § 1731 a §1732 zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku. Společnost Edox reality s.r.o. si vyhrazuje právo uzavření všech smluvních vztahů písemně. Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit.

Cena
22 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena za nemovitost.
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Špindlerův Mlýn
ID
N03496
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
80 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
80 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Martin Sládek

Mgr. Martin Sládek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Špindlerově Mlýně.

Podobné nabídky