Prodej bytu 3+kk, Špindlerův Mlýn, 77 m2 (ID: 1571718)

Špindlerův Mlýn


17 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 81 017 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Špindlerově Mlýně

Popis

Exklusivní byt 3+kk ve Špindlerově Mlýně: Váš klíč k luxusu a pohodlí v srdci Krkonoš
Představujeme Vám tento exkluzivní byt 3+kk, který se nachází v prestižní lokalitě centra Špindlerova Mlýna. Tento byt nabízí nejen luxusní a moderní design, ale také jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají komfortní a stylové bydlení v jedné z nejžádanějších lokalit v České republice.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a objevte následující důvody, proč je tento byt tou nejlepší volbou pro Vás:

1. Luxusní interiér navržený profesionálním návrhářem: Byt je kompletně zařízen na míru a nabízí prvotřídní kvalitu a design. Všechno, co vidíte na fotografiích, zůstává součástí bytu, takže můžete začít okamžitě užívat svůj nový domov bez nutnosti dalších investic.

2. Ideální poloha v centru Špindlerova Mlýna: Byt se nachází v srdci tohoto oblíbeného horského střediska, což zaručuje snadný přístup k lyžařským sjezdovkám, turistickým stezkám, restauracím, obchodům a dalším atrakcím.

3. Dva prostorné balkony s krásným výhledem: Užijte si panoramatický výhled na okolní hory a město z pohodlí dvou balkonů, které jsou součástí bytu. Ideální místo pro relaxaci po celodenním lyžování nebo turistice.

4. Soukromé parkovací stání a sklep: K bytu náleží jedno parkovací stání před domem a prostorný sklep, který poskytuje dostatek úložného prostoru pro Vaše sportovní vybavení a další potřeby.

5. Moderní technologie pro maximální pohodlí: Byt je vybaven společným plynovým kotlem pro celý dům, který lze ovládat pomocí chytrého telefonu. Voda je ohřívána elektrickým bojlerem a o úklid domu a jeho okolí se stará profesionální služba.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost vlastnit tento exkluzivní byt 3+kk ve Špindlerově Mlýně. Začněte žít svůj sen o luxusním horském bydlení ještě dnes!

Cena
17 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Špindlerův Mlýn
ID
03052024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
77 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Štěpánka Mimrová, MBA

Štěpánka Mimrová, MBA

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Špindlerově Mlýně.

Podobné nabídky