Prodej bytu 4+kk, Sluneční Pobřeží, Bulharsko, 158 m2

Sluneční Pobřeží, Bulharsko


2 904 000 Kč

(měsíční poplatky 1500€/ ročně)


Regionální dodavatelé

Popis

ID nemovitosti: 9795

Nabízíme za jednoho zájemce až pro 4 osoby na osobní prohlídky ubytování a letištní transfer zdarma. Nechceme žádnou zálohu dopředu. Ukážeme Vám desítky apartmánů dle Vašich požadavků. Provedeme Vás zajímavými místy Vaši zvolené oblasti.
Ochutnáte s námi Bulharskou kuchyni. Ukážeme Vám zajímavá místa a seznámíme Vás s okolím. Poprodejní servis, včetně vybavení novým nábytkem, řemeslnické práce, nákup elektroniky, vyřízení bulharského OP, založení účtu v Bance, založení bulharské firmy, nákup a registr vozidel v BG.
Máme perfektní advokátku Stefku Stefanovou s TOP servisem.

Nabízíme k prodeji 4+kk, o rozloze 158m², ve 3. patře. Dispozice: obývací pokoj s kuchyňským koutem, tři ložnice, chodba, koupelna s WC a tři balkony.

Byt zařízený a vybavený, potřebné vybavení a komfort pro celoroční bydlení. Nábytek v dobrém stavu. Byt má klimatizaci.

Roční poplatek za údržbu, společné prostory a bazén je 1500 €.

Akt 16: ano

Komplex “Kuban” se nachází v centru turistického komplexu “Sunny Beach”, ve vzdálenosti 150 metrů od moře. Součástí hotelového komplexu je aquapark, restaurace, koktejly a snack bary.
Restaurace Kuban nabízí široký výběr předkrmů, rybích a masových teplých jídel, dezertů a také velkou sbírku bulharských vín.
Zveme vás k vychutnání evropské a národní kuchyně v příjemné a elegantní atmosféře naší restaurace.
Vodní park je centrum vodní zábavy nacházející se na území komplexu, po celý den od 9:00 do 18:00 otevírá své brány všem milovníkům silných vjemů a zábavné dovolené. Pro hotelové hosty je zdarma k dispozici bazén, lehátka a slunečníky.
U bazénu je bar, kde si můžete vychutnat skvělé koktejly nebo si jen tak dát šálek kávy. V přízemí nové budovy se nachází herní centrum, kde vy i vaše děti najdete spoustu zábavy, která vám zpestří dovolenou. Komplex Kuban nabízí rekreantům jednu z nejmodernějších fitness místností a saunu.

Cena
2 904 000 Kč
Poznámka k ceně
měsíční poplatky 1500€/ ročně
Aktualizováno
26. 8. 2024
Adresa
Sluneční Pobřeží, Bulharsko
ID
99023
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
158 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
10 kWh/m2 za rok

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jennifer Hrazdírová

Jennifer Hrazdírová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk.

Podobné nabídky