Prodej bytu 3+kk, Praha - Nusle, V podluží, 89 m2 (ID: 1552765)

V podluží, Praha 4 - Nusle


10 770 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 51 327 Kč /měs.

(včetně provize RK a právních služeb)


Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Mezonetový byt v srdci města
Objevte městské bydlení v jeho nejlepší podobě s tímto úžasným mezonetovým bytem, ​​který kombinuje eleganci, komfort a bezkonkurenční pohodlí. Tento jedinečný byt nabízí jak klidné útočiště, tak bránu k tomu nejlepšímu z městského života.

Proč si ho zamilujete:
Mezonetový byt není jen místem k bydlení – je to volba životního stylu. Užijte si směs luxusu a pohodlí se všemi vymoženostmi městského bydlení přímo u vašich dveří. Ať už pořádáte setkání s přáteli v "Central Parku", jak by se dal nazvat krásný, vzrostlými stromy obývaný vnitroblok, nebo jen relaxujte v jednom ze svých pokojů a kochejte se výhledem na panorama města či sousední vilovou čtvrť, tento byt nabízí výjimečný zážitek.

Nusle, půvabná a pulzující čtvrť, spojující historické kouzlo s moderními prvky, nabízejí obyvatelům i návštěvníkům jedinečný pohled na město. Se směsí architektonických stylů, od baroka a secese až po současný design, historické budovy a kostely dodávají čtvrti nadčasové kouzlo. Tato čtvrť spojuje tradiční český šarm s živostí městského života.

Je domovem několika parků a zelených ploch, jako je park Jezerka hostící známé a velmi populární Divadlo Na Jezerce, nabízí spoustu rekreačních ploch pro outdoorové aktivity a relaxaci a sousedící s Vyšehradem a jeho až magickou atmosférou. Nusle, známé svou přátelskou a různorodou komunitou, hostí řadu místních akcí a kulturních aktivit, které podporují silný pocit sousedského ducha a díky tomu vyzařují živou, ale uvolněnou atmosféru, která se vyznačuje kombinací starosvětského kouzla a moderních vymožeností. Oslovují mladé profesionály i rodiny hledající vyvážený městský životní styl.

Toto vše z Nuslí dělá žádanou lokalitu pro každého, kdo chce zažít autentickou podstatu Prahy a zároveň si užít současný městský komfort.

Více info a fotografií zde: https://bytnusle.webnode.cz

Pro více informací a sjednání prohlídky prosím kontaktujte makléře nabídky.

Cena
10 770 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právních služeb
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
V podluží, Praha 4 - Nusle
ID
108
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
89 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lukáš Hrdina

Lukáš Hrdina

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 4.

Podobné nabídky