Prodej rodinného domu, Čeradice - Kličín, 106 m2

Čeradice, Kličín


3 620 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 17 252 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Čeradicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům - stavení, koncipovaný aktuálně jako 4+kk se samostatnou společenskou místností a potenciálem pro další 1 - 2 bytové jednotky. Nemovitost ležící v obci Čeradice - Kličín, 7 min jízdy autem od Žatce, svým tvarem a velikostí uspokojí klienty, kteří hledají bydlení na klidném venkově nebo vícegenerační rodinu, kde může každý mít svůj prostor.

V přední části domu je umístěný byt s dispozicí 4+kk o ploše cca 106 m2. Tvoří ho obývací pokoj s kuchyňskou linkou a krbovými kamny, citlivě laděný do venkovského stylu. Částečně rekonstruovaná samostatná koupelna s WC, dětský pokoj s ložnicí a vstupní schody na půdu. Za ložnicí je společenská místnost se samostatným vchodem ze zahrady. U ní je možnost přestavby a rozšíření na druhou bytovou jednotku, směrem do 2 místností původní konírny. Přízemí zakončuje vybavená truhlářská dílna a udírna se vstupem zvenku. Patrové půdní prostory, čekají na možné další využití jako úložné nebo k vybudování třetí bytové jednotky. Poslední část budovy je hospodářská část, v minulosti užívaná jako chlívky a sklad sena, dnes sklad nářadí a nevyužitá.

Původní dům z 1850 procházel v letech 1985 – 2023 průběžnou rekonstrukcí. Nově byly instalované vodovodní a elektrické rozvody (2017), osazena nová plastová okna s trojskly, částečně provedena rekonstrukce koupelny s osazením kamenného obkladu a rohové vany (materiál pro dokončení k dispozici). Vytápění je zajištěno elektrickými infra panely a krbovými kamny v obývacím pokoji s kuchyní. Výhodou je tloušťka zdí původní stavby 80 – 100 cm, není nutné zateplení domu. Přívod vody je realizovaný ze dvou zdrojů – vlastní studny na pozemku a zdarma z obce Čeradice rozvodem – užíváno pro mytí, koupání, praní a boiler pro TUV. Pitnou vodu si vozí majitelé zdarma z nedalekého zdroje, nebo je možné nainstalovat si čistící filtr do domu. Na podlahách je položena keramická dlažba a plovoucí podlaha. Krytina střechy je tašek pálených.

Na pozemku o celkové ploše 1 525 m2 je zahrada s rybníčkem a rybkami. Nabízí dostatek prostoru k odpočinku a hrám, garáž s plochou 24 m2 a oddělenou hospodářskou část pro pěstování plodin a chování slepic. Součástí prodeje je také samostatná parcela ležící v blízkém sousedství, oddělující pozemek mezi parcely patří obci a je v pronájmu od obce za symbolickou cenu.
Doporučujeme osobní prohlídku. Pro bližší informace volejte, prosím, makléře.

Cena
3 620 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Čeradice, Kličín
ID
1965
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
106 m2
Patro
1.
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
320 m2
Plocha nemovitosti
1525 m2
Plocha zahrady
1525 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Elizabeth Novotná

Elizabeth Novotná

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Čeradicích.

Podobné nabídky