Prodej pozemku pro bydlení, Hradištko, Kersko, 2800 m2 (ID: 1556256)

Kersko, Hradištko


7 430 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 35 409 Kč /měs.

(+ DPH 21%)


Regionální dodavatelé v Hradištku

Popis

Dobrý den,

nabízíme k prodeji exkluzivní stavební pozemek v Hradištku na území přírodního parku Kersko v žádané památkově chráněné lokalitě blízko řeky Labe.

Na prostorném pozemku o výměře 2800 m2 je možna výstavba velkého moderního domu. Dle zpracované studie se jedná o rodinný dům o dvou nadzemních podlažích s dispozicí 5+kk a k tomu dále samostaný venkovní bazén, sauna se zázemím, domací fitcentrum, krytý venkovní altán a dvě garáže (36 a 36,7 m2) vhodné až pro 4 auta.

Tato studie může sloužit jen pro inspiraci a je samozřejmostí, že si můžete vytvořit vlastní projekt domu.

Na pozemku se již nachází víc než 100 vzrostlých jehličnatých stromů, což vytváří báječnou atmosféru uprostřed malebneho lesa a nabízí možnost k realizaci zajímavých terénních úprav.

Kersko je již dlouhou dobu prestižním místem k bydlení a rekreaci, v areálu jsou i původní vilové zástavby z doby první republiky i ultramoderní domy. Jedná se o jedinečnou příležitost pro ty, kteří vědí co chtějí, neboť je zde snouben luxusní životní styl s naprostou jedinečností a klidem. Je vhodné pro celoroční bydlení nebo jako rekreační rezidence.

Okolí nabízí množství druhů aktivit pro klidné odpoledne i aktivní víkend. Výhodou je také to, že řeka, lesní turistické a cyklistické stezky jsou v bezprostřední blízkosti . Zde pod korunami vzrostlých stromů přímo podél pozemku se prolíná turistická stezka Bohumila Hrabala která nabízí možnost pro pěší procházky a také cyklostezka pro výlety na kole. Naučná stezka se prolíná celým zeleným areálem Kerska.

Další zajímavou zastávkou je Josefský minerální pramen jenž představuje zdroj přírodní uhličité vody bohaté na jód a lithium.

V obci Hradištko – Kersko se nachází ZŠ, MŠ, obchod s potravinami, lékař, restaurace, hospůdky, knihovna, velký fotbalový stadion, jezdecká škola Equus Kinsky, kde se konávají jezdecké závody, říční molo a další občanská vybavenost.

Jachting, rybaření nebo výlet s rodinou na člunu – život u vody nabízí spoustu fascinujících příležitostí. Nedaleko se také nachází přehrada, přes kterou se dá dostat na pravý břeh Labe k přírodní rezervaci Mydlovarský luh, která je jedním z posledních zachovalých komplexů lužních lesů v Polabí.

Pokročilou občanskou vybavenost nabízí město Nymburk (cca 12 km) kde se nachází nemocnice, poliklinika, školy a školky, finanční úřad, vlakové nádraží, fitness, Lidl, Kaufland, Penny, Albert a mnohé další. Lázeňské město Poděbrady je vzdálené cca 16 km.

Obec Hradištko – Kersko se nachází jen 30 km od Prahy se spojením přes nejnovější Dálnicí D11.

V případě jakýchkoliv dotazů se nám neváhejte ozvat. Rádi Vám poskytneme další podrobné informace.

Be Noble team.

Cena
7 430 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ DPH 21%
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Kersko, Hradištko
Plocha nemovitosti
2800 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ilya Fominykh

Ilya Fominykh

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Hradištku (okr. Nymburk).

Podobné nabídky