Prodej chalupy, Strachotín, Šakvická, 86 m2 (ID: 1556581)

Šakvická, Strachotín


9 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 47 609 Kč /měs.

(cena včetně vybavení a doplňků)


Regionální dodavatelé v Strachotíně

Popis

Na konci obce Strachotín, pár kroků od hráze Mušovského jezera, v místě protkaném cyklostezkami a vinicemi vznikl unikátní projekt Marina Strachotín.
Domy v projektu Marina Strachotín jsou skvělým místem pro Vaši rodinu na víkendy i dovolené.

Naprostý klid a ticho, uzavřený areál o 16 klimatizovaných samostatně stojících a dvojdomech 3+kk s velkorysou terasou, velkou zahradou, kolárnou a s vlastním parkováním, nabízí naprosto dokonalé útočiště pro relaxaci. K dispozici jsou domy jak kompletně zařízené nábytkem a vybavené doplňky, ihned k užívání, tak i k dokončení dle přání klienta. Nabízená cena je včetně kompletního vybavení viz foto. Domy lze zakoupit i bez vybavení, případně s naší designérkou vybavit v jiném designu.

Najdete je v klidném místě na konci obce s výhledem na Pálavu. Novomlýnská nádrž je odsud jen pár metrů, místní jí říkají Strachotínské moře. Naproti Strachotína přes vodní nádrž se nachází Horní i Dolní Věstonice, Pavlov a nad ním i oblíbená obec Klentnice.

Plusy projektu Marina Strachotín:
Zcela dokončené zkolaudované domy vč. vybavení = ihned k užívání
Novostavby v záruce
Vysoký standard a moderní design (klimatizace, podlahové topení, příprava na venkovní žaluzie, technická místnost a komora, kolárna, obložkové dveře…
Veškeré vybavení je ve velmi vysoké kvalitě vhodné pro každodenní užívání
Dřevěné terasy s pergolou
2 parkovací místa
Úžasné propojení vnitřku a venku HS portály
Rekreační objekty – možnost odpočtu DPH 21%
Uzavřený klidný areál na konci obce
Výhled na Děvičky

Samotný Strachotín nabízí velmi slušné zázemí. Je zde několik restaurací, hřišt, spoustu cyklostezek a nespočítaně krásných výhledů a klidných koutů. Oproti jiným místům na Pálavě je Strachotín klidnější a rodinější.
Oblíbená je také ulice Sklepní, na které najdete jeden vinný sklípek vedle druhého. Výlet po Sklepní ulici si můžete prodloužit až do obce Pouzdřany, kdy přes pole a kolem rybníka (celou dobu v chráněné krajinné oblasti) dojedete k dalším sklípkům či k pražírně kávy. Po cestě zpátky můžete odbočit k soutoku Jihlavy a Svratky.
V podstatě přes kopec dojedete do Mikulova a kousek od něj si můžete užívat v Aquaparku Moravia.

Dispozice domu 3+kk
K domu o 85,76m2 přiléhá terasa 33,5 m2. Do domu se vstupuje z terasy do haly vybavené vestavěnými skříněmi. Dvě ložnice o velikosti 13,17 m2 a 14,13 m2 umožňují pohodlný pobyt minimálně 4 osobám. Jedna z ložnic je vybavena manželskou postelí a druhá 2 lůžky, které je možné rozložit a vytvořit tak 4 plnohodnotné postele. Obývací pokoj s kuchyňským koutem o rozloze 34 m2 je úžasně propojen s venkovní terasou díky HS portálům. Dům je vybaven klimatizací, podlahovým topením se samostatným ovládáním pro každou místnost, kolárnou s možností dobíjení elektrokol. Na domě je hotová příprava pro venkovní žaluzie.

Můžete si vyzkoušet náš vzorový dům!

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně vybavení a doplňků
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Šakvická, Strachotín
ID
A879
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
119 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
119 m2
Podlahová plocha
86 m2
Plocha nemovitosti
448 m2
Plocha zahrady
329 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
155 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik
Topení
Ústřední elektrické
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Terasa
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Irena Šneková

Irena Šneková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Strachotíně.

Podobné nabídky