Pronájem bytu 2+1, Liberec - Liberec VI-Rochlice, Žitná, 56 m2 (ID: 1558247)

Žitná, Liberec - Liberec VI-Rochlice


13 700 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(měsíční poplatky 3.700,- Kč + elektřina)


Regionální dodavatelé v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízím k pronájmu byt vy výborném stavu v klidné části města a tichém domě. Byt se sestává ze dvou pokojů, kuchyně, koupelny, WC, předsíně a sklepní kóje. Vytápění a ohřev vody je zajištěn centrálně. Kuchyňská linka je vybavena elektrickým sporákem a digestoří. V koupelně je místo pro pračku a sušičku, instalován sprchový masážní kout. V předsíni dvě velké šatní skříně. Na podlahách položeny nové vinylová lamely, osazeny nové dveře a nová LED svítidla ve všech místnostech. Na plastových oknech žaluzie nebo rolety. Bíle vymalováno. Byt je světlý, slunný, s výhledem na Ještěd. V místě obchod, škola, školka, dětské hřiště. Dostatek parkovacích míst.
Smlouvu na dodávku elektřiny a likvidaci odpadků si zajišťuje nájemce sám.
Pronajímatel dá přednost zájemci, který je schopen doložit své příjmy, je bez exekucí či insolvence, domácích zvířat, bez bydliště na magistrátu, ideálně nekuřák, není hlučný a má zájem o dlouhodobější pronájem.

Cena
13 700 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
měsíční poplatky 3.700,- Kč + elektřina
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Žitná, Liberec - Liberec VI-Rochlice
ID
825
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
56 m2
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Ivo Klouček

Ing. Ivo Klouček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Liberci.

Podobné nabídky