Pronájem bytu 4+1, Ičići, Chorvatsko, 145 m2 (ID: 1558389)

Ičići, Chorvatsko


49 000 Kč /za měsíc

Regionální dodavatelé

Popis

Chorvatsko-Nemovitosti.cz nabízí k pronájmu tento plážový luxusní 4+1 apartmán se dvěma terasami a zahradou v Ičiči jen 3 kilometry jižně od Opatije jen 627km od Brna. Nachazí se krásné přímořské lokalitě malého města, které na Vás dýchne poklidným plážovým pomalým rytmem, dovolenkového života. Apartmán je velký a je luxusně vybaven má terasy s výhledem na moře. Ve městě naleznete veškerou vybavenost včetně obchodů a restaurací. Krásné prostředí využijete pro trávení pohodové dovolené i dlouhodobého pobytu. Na pláž je to 0m. Využijete dvě parkovací místa u domu. Podrobně o apartmánu:

K dlouhodobému pronájmu apartmán v přízemí ve fantastické lokalitě - 1. řada k moři!

Má plochu 145,22 m2 a sestává ze čtyř pokojů, z nichž dva jsou využívány jako obývací pokoj, kuchyně s jídelnou, chodby a dvou koupelen.
V patře jsou další dva balkony, z nichž jeden se rozprostírá po celé délce a má panoramatický výhled na moře!
Tato nemovitost má také venkovní terasu, krásnou zahradu s dalším prostorem pro socializaci a dvě hlídaná parkovací místa.

Vzhledem k poloze u moře vynikající nemovitost!

Parkování před domem.
Uvedená cena je bez energií.
Provize je jeden měsíční nájem

Ičiči jen 3km od Opatija, která je kolébka chorvatského cestovního ruchu a oblíbená destinace společenské smetánky, která si právem vysloužila přídomky "Perla Jadranu", "První dáma" či "Královna cestovního ruchu". Je jedno z nejnavštěvovanějších a nejluxusnějších přímořských míst v Chorvatsku. Je to především město s krásnou architekturou, mnoha plážemi, je to město na východním pobřeží Istrie u Kvarnerského zálivu na úpatí pohoří Učka, 11 km západně od Rijeky. V roce 2011 zde žilo přes 11 500 obyvatel.

Veřejné služby
Voda
Elektro
Kanalizace
Vytápění a chlazení: Systém vytápění, klimatizace
Klimatizace
Certifikáty
Energetická třída: Energetický certifikát
Stavební povolení
Kolaudační rozhodnutí

Info:
Vzdálenost od moře: 0 m
Obchody
Restaurace
Služby města a kulturní centrum
Parkování

Cena
49 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Ičići, Chorvatsko
ID
131
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
145 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Dana Růžičková

Dana Růžičková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 4+1.

Podobné nabídky