Prodej rodinného domu, Otaslavice, 350 m2 (ID: 1563409)

Otaslavice


4 300 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 20 493 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Otaslavicích

Popis

Nabízíme k prodeji RD 3+1 s vjezdem, nádvořím a velkou zahradou v obci Otaslavice, okr. Prostějov.

Jedná se o cihlový, řadový, částečně podsklepený dům v centru obce Otaslavice, který před cca 12 lety prošel rozsáhlou rekonstrukcí.
Vjezd, ze kterého je vstup do dvorní části a zahrady, ale taktéž do domu, kde je předsíň, tři samostatné pokoje, prostorná kuchyně, koupelna, WC a technická místnost.
Z kuchyně je vstup na terasu. Vytápění bylo řešeno TP, kotel je zrušen a řeší se nový plynový kotel s rozvodem do radiátorů, který bude umístěn umístěn ve sklepě, je možno využít i zavedeného podlahového vytápění v obytné části domu, voda je zavedena do domu jak obecní, tak je i možnost čerpání vody ze studny, kanalizace je obecní, el 220/380.

Pro rozšíření obytného prostoru lze využít prostornou půdu, na kterou je přístup z nádvoří domu.

Ve dvorní části je umístěna stavba, která slouží jako kůlna a je taktéž podsklepená.

Zahrada je využívána spíše pro pěstování zeleniny a ovoce.

Obec Otaslavice najdeme jižním směrem od města Prostějov cca 12 km směr Brno, pod východními vrcholky Drahanské vrchoviny. Otaslavice a mají 1280 obyvatel. Obcí protéká říčka Brodečka a u jižního okraje obce je u jejího toku vybudován Dolní rybník.
V obci je veškerá občanská vybavenost- škola, školka, obchody, služby, kulturní akce pro děti i dospělé, zahradnictví, pizzerie, hřiště, přírodní koupaliště.......okolní příroda umožňuje příjemné využití aktivního odpočinku.......

Pro bližší informace či termín sjednání prohlídky mne prosím kontaktujte...........

Cena
4 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Otaslavice
ID
2023622
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
350 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1693 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Eva Vorrethová

Eva Vorrethová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Otaslavicích.

Podobné nabídky