Prodej pozemku pro bydlení, Lány, 802 m2 (ID: 1563412)

Lány


6 700 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 31 930 Kč /měs.

(Včetně právních a realitních služeb)


Regionální dodavatelé v Lánech

Popis

Nabízíme na prodej stavební pozemek o ploše 802 m² v krásném městě Lány (Středočský kraj), pouhých 30 minut jízdy autem od Prahy.

Pozemek nabízí ideální prostor pro stavbu rodinného domu s již připraveným projektem pro stavební povolení. Všechny potřebné přípojky jsou již na hranici pozemku, což usnadňuje začátek výstavby.
• Velikost posemku: 802 m²
• Zastavěná plocha domu a zpevněných ploch: 240 m²
• Přípojky na sítě: na hranici pozemku

Součástí prodeje je připravený projekt na výstavbu dvoupodlažního samostatného rodinného domu o velikosti 193 m² + příslušenství. Dle projektu je plánováno:
• Přízemí: Obývací pokoj směřovaný na jih, koupelna, šatna, technická místnost a garáž.
• Patro: 3 prostorné pokoje (každý má 25 m2) a 2 koupelny.

Další parkovací stání je na pozemku s přístřeškem. Stavba je plánována s energetickou náročností budovy třídy A díky moderním stavebním technologiím, tepelnému čerpadlu vzduch/voda a fotovoltaice.

V obci Lány naleznete veškerou občanskou vybavenost. Lány jsou moderní obcí s kompletní infrastrukturou, zahrnující zdravotní středisko, poštu, základní školu, školku, sportovní areál a fitness centrum. Okolí nemovitosti je obklopeno lesy, krásnou přírodou a Lánskou oborou, ideální pro cykloturistiku a další outdoorové aktivity. Lány se nacházejí v CHKO Křivoklátsko, což je skvělá lokalita pro milovníky přírody. Tato oblast je jednou z nejprestižnějších ve Středočeském kraji a je známá jako letní sídlo českých prezidentů.

Tato nabídka je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení v blízkosti přírody, ale zároveň s dobrou dostupností do Prahy.

Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit.

Pro více informací a sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Tento pozemek může být brzy Váš!

Cena
6 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právních a realitních služeb
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Lány
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
802 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Elena Zabirova

Elena Zabirova

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Lánech (okr. Kladno).

Podobné nabídky