Prodej rodinného domu, Praha - Újezd nad Lesy, Poličanská, 352 m2 (ID: 1565705)

Poličanská, Praha 9 - Újezd nad Lesy


21 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 104 369 Kč /měs.

(Cena včetně provize RK a právního servisu)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Prodej velkého rodinného domu 9+1 o zastavěné ploše 236 m², s pozemkem 749 m², s velkou terasou, garáží a bazénem.
Na krásném místě vám nabízíme k prodeji velký rodinný dům o velikosti 9+kk, o podlahové ploše 352 m2, s garáží 61 m2, s dvěma terasami o velikosti 12 a 29 m2 a pozemkem o celkové ploše 749 m2.
Dům se nachází v klidné části Prahy 9 – Újezd nad Lesy a v blízkosti lesa.
Dům má 2 nadzemní podlaží. V přízemí domu je velká, plně vybavená kuchyně, spojená s prostorným pokojem a hernou. Z pokoje je přímý výstup na zahradu. Dále je zde koupelna se saunou a WC. Ze vstupní haly se vchází do dalšího samostatného pokoje a do nadstandardně velké garáže. Ve druhém nadzemním patře je ložnice s výstupem na terasu a samostatný vchodem do koupelny. Dále jsou zde dva pokoje, které je možné propojit v jeden samostatný, velký pokoj a které mají výstup na prostornou terasu. V patře jsou dále dva menší pokoje, šatna a další WC se sprchou.
Dům je zateplen, má plastová okna a dřevěná střešní okna. Na podlahách jsou dlažby, plovoucí podlahy a koberce.
Dům je napojen na plyn, elektřinu, veřejný vodovod a kanalizaci. Vytápění domu je plynovým kotlem a ohřev vody je realizován elektrickým bojlerem napojeným na plynový kotel.
Dům leží na krásném místě, v blízkosti lesa a cyklostezek. Má udržovanou okrasnou zahradu s grilem a zastřešený bazén se solárním vytápěním. Na pozemku před garáží je možnost parkování dalších 4 aut. V Újezdě nad Lesy je veškerá občanská vybavenost, včetně obchodního centra, školy, školky. Újezd nad Lesy je přímo napojen vlakem z Klánovic na centrum Prahy. Jezdí zde i městské autobusy na Černý Most.
Vřele doporučuji prohlídku domu, kde oceníte klidné a hezké místo na okraji Prahy. Energetický průkaz budovy se momentálně připravuje a proto uvádíme energetickou náročnost třídy G.

Cena
21 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Poličanská, Praha 9 - Újezd nad Lesy
ID
190524
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
352 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
749 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Vajnera

Petr Vajnera

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9.

Podobné nabídky