Prodej rodinného domu, Beroun, Na Cvičišti, 188 m2 (ID: 1568383)

Na Cvičišti, Beroun - Beroun-Závodí


28 600 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 136 299 Kč /měs.

(včetně DPH)


Regionální dodavatelé v Berouně

Popis

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem exkluzivního rodinného domu v sousedství golfového resortu Royal Beroun Golf Club v části Beroun - Závodí, který kombinuje moderní design s prvky nejvyššího komfortu včetně systému chytré domácnosti Loxone. Tento nádherný dům o dispozici 4+kk nabízí užitnou plochu 188 m2 a je navržen tak, aby splňoval všechny Vaše představy o ideálním domově.

Dům se rozkládá na třech podlažích, což poskytuje dostatek prostoru pro každého člena rodiny. Naleznete zde tři samostatné ložnice, z nichž každá je vybavena vlastní luxusní koupelnou, což zaručuje maximální soukromí a komfort pro všechny obyvatele. Prostorný obývací pokoj je chytře propojen s moderní kuchyní, která se pyšní nadstandardním vybavením. Tento otevřený koncept je ideální pro rodinné večery i pro zábavu hostů. Přilehlá zahrada je skutečnou oázou klidu s vlastní vířivkou a stylovou saunou, které vám nabídnou dokonalou relaxaci po náročném dni. Navíc, k domu patří střešní terasa o rozloze 22 m2 s dechberoucími výhledy na okolní krajinu. Součástí nemovitosti je garáž, která zajišťuje bezpečné parkování pro Vaše vozidlo, a další parkovací stání je k dispozici přímo před domem.

Lokalita spojuje klid venkovského prostředí s výhodami blízkosti města. S rychlou dostupností do centra Prahy nabízí jedinečnou kombinaci kvalitního bydlení a výborné infrastruktury s možnostmi pro nákupy a kulturní i sportovní aktivity, a to zejména díky přilehlému golfovému resortu.

Cena
28 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Na Cvičišti, Beroun - Beroun-Závodí
ID
N7119
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
188 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
370 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Adam Kvasnička

Mgr. Adam Kvasnička

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Berouně.

Podobné nabídky