Prodej chalupy, Nová Ves pod Pleší, Polní, 40 m2

Polní, Nová Ves pod Pleší


4 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 21 398 Kč /měs.

(Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.)


Regionální dodavatelé v Nové Vsi pod Pleší

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Popis

Novinka na trhu!

Jedinečná možnost koupě stylového rekreačního domku o zastavěné ploše 55 m2 z roku 1957 po rekonstrukci se vzrostlou zahradou 723 m2 ve vyhledávané oblasti nedaleko Mníšku pod Brdy a Dobříše, Nová Ves pod Pleší – lokalita na Závisti.

Dispozičně je domek řešen následovně: vstupní veranda s úložnými prostory (6,6 m2), obývací pokoj s jídelnou (17,2 m2) – nechybí zde vestavěná skříň, kuchyň (4,9 m2), koupelna s prostorným sprchovým koutem typu walk-in a WC (2,25 m2) a nakonec samostatná ložnice (7,5 m2).

Pokud by Vám stávající chata byla malá, je tu řešení: dle územního plánu leží pozemek v plochách individuální rekreace a zastavitelná plocha činí až 150 m2 (100 m2 hlavní budova, všechny budovy na pozemku do 150 m2 výměry). Stavba musí být přízemní s obytným podkrovím a výškou do 6 m, střecha šikmá / sedlová / polovalbová.

Vytápění aktuálně na dřevo (krbová kamna v OP), v koupelně navíc elektrický otopný žebřík. Z IS je zde 2 x vlastní studna (kopaná i vrtaná), elektřina 220/380, odpad řešen jímkou.

Chata prošla částečnou rekonstrukcí: nová velkoformátová okna, nové podlahy (plovoucí podlaha a dlažba), nová kuchyň se spotřebiči i koupelna a další. Byla realizována nová elektroinstalace v mědi, nové rozvody vody i odpadu. Žádný eternit, ale tašková střecha (cca 15 let). Zbývá dokončit zateplení stropu a terasa před domem.

Velkou předností je zahrada s letitými vzrostlými stromy, které dávají místu jedinečný charakter.

Dalším bonusem je, že se jedná o krajní zástavbu, která poskytuje dostatek soukromí.

Příjemná klidná a bezpečná oblast, ve které jsou jak trvale žijící sousedé, tak rekreační chaty. Skvělá dopravní dostupnost jak Mníšku pod Brdy, tak Dobříše (cca 11 min), Praha 25 min.

Za tuto cenu si v lokalitě můžete koupit malý byt. Anebo zvolíte domek s vlastním pozemkem a možností dalšího rozšíření?

Chata je volná ihned, tento podzim již můžete trávit ve svém.

Těším se na prohlídce.

Cena
4 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Polní, Nová Ves pod Pleší
ID
202433
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
40 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
40 m2
Plocha nemovitosti
778 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Antonie Fajtlová

Antonie Fajtlová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Nové Vsi pod Pleší.

Podobné nabídky