Prodej bytu 2+kk, Praha - Dolní Počernice, Černodolská, 59 m2

Černodolská, Praha, Dolní Počernice


8 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 42 844 Kč /měs.

(včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Praze

Stěhovací služby

Popis

Představuji vám moderní byt ve vysokém standardu, na jehož prémiovém a důmyslném vybavení spolupracovali majitelé s renomovanou interiérovou designérkou. Prim zde hraje praktičnost spolu s elegantní vizuální stránkou a funkčností.

Luxusní kuchyňská linka Nobilia, vestavěné spotřebiče AEG či Electrolux s parní troubou, funkční nábytek na míru, závěsy na míru, vestavěná skříň či elektrická pergola s LED osvětlením nad vydlážděnou terasou jsou toho důkazem.

+ 2+kk
+ 59 m2
+ předzahrádka 29 m2
+ vyhrazené parkovací místo
+ vybavená novostavba v energetické náročnosti B
+ akustické zdi
+ prémiová kuchyňská linka Nobilia vč. spotřebičů AEG a Electrolux
+ vestavěný nábytek na míru
+ sklápěcí postel
+ koupelna s vanou
+ mateřská i základní škola v těsné blízkosti
+ dětské hřiště pár metrů od domu
+ skvělá dopravní dostupnost
+ nízké náklady na bydlení

Tento designový luxus najdete v Praze 9, Dolních Počernicích, skryté perle, o které málokdo ví. Tato lokalita kombinuje výhody bydlení v centru, do kterého se dostanete za pouhých 13 minut vlakem, spolu s klidným rodinným životem v moderní zástavbě s bohatým sportovním vyžitím.

Jen pár minut pěšky najdete zámecký park, dětské hřiště, venkovní workout, rybník a mnoho dalšího. Sportovně zaměření jedinci zde najdou golfový resort Black Bridge, tenisové kurty, nohejbalové hřiště, fitness centrum, koně, 3 min od bytu je hřiště na fotbálek a veřejné pingpongové stoly. Cyklisté ocení přímé napojení na cyklostezky.

Dolní Počernice nabízí kvalitní gastro služby. Na výběr budete mít z české i zahraniční kuchyně a výborné pivo nabídne místní pivovar.

Dopravní dostupnost je tu skutečně mimořádná. Přímým vlakem je to pouhých 13 minut na Hlavní i Masarykovo nádraží a spoje jezdí každých 15-30 minut, autobus Vás odveze na Palmovku za 18 minut a autem se dostanete na městský okruh do 5 minut.

Zaujal vás tento byt? Rád vás přivítám na společné prohlídce! S financováním vám pomohou naši specialisté na hypoteční úvěry.

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Černodolská, Praha, Dolní Počernice
ID
01206
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
88 m2
Patro
1.
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
59 m2
Plocha zahrady
29 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
101 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Viktor Raška

Viktor Raška

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze.

Podobné nabídky