Prodej apartmánu, Velké Losiny, Osvobození, 58 m2

Osvobození, Velké Losiny


6 400 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 30 501 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Velkých Losinách

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Dovolte mi abych Vám představil jedinečnou možnost investice do luxusního apartmánu 3+kk v novém apartmánovém domě, který se nachází v lázeňské obci Velké Losiny.
Vila Republika je apartmánový dům, který se skládá z celkem 7 apartmánů různých velikostí.

Apartmán, který je předmětem prodeje se nazývá Prvorepulikový a byl zkolaudován na konci roku 2022. S dispozicí 3+kk a celkovou užitnou plochou 58m2 nabízí pohodlné útočiště až pro 6 hostů. Apartmán se nachází ve 2. nadzemním podlaží a je velice vkusně zařízený. Koupelnu zdobí stylové obklady, na hosty čekají po náročném dni pohodlné masivní postele s luxusními matracemi.

Apartmán je provozovat v různých režimech. Investor má možnost sám se starat o správu apartmánu včetně úklidu. Další možností je přenechat vše na místním personálu. Z pohledu investora se tak staráte jen o to, abyste měl v apartmánu hosty. Ti se pak ubytují automaticky přes elektronický zámek a o úklid a ostatní služby se vám postará personál Vily Republiky.
V domě dále najdeme wellness zónu se saunou a vířivkou, která je přístupná pro všechny hosty. Vila Republika má skvělé hodnocení u všech jeho hostů a proto se jedná o výjimečnou investiční příležitost.
Velké Losiny jsou lázeňská obec, kde kromě lázní a dalších turistických lákadel najdeme tak také ruční papírnu, která byla v roce 2024 zařazena na seznam památek Unesco.
Vážným zájemcům poskytneme také náhled do přehledu rezervací a nákladů spojených s provozem apartmánu za uplynulé období.

Doporučuji osobní prohlídku, která jistě usnadní rozhodnutí, zda je tento dům vhodný právě pro Vás. Uvedená cena zahrnuje všechny právní služby. Rádi našim klientům pomůžeme s bezproblémovým přepisem energií a výhodným financováním této nemovitosti. Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat. Váš realitní makléř, Josef Andrle.

Cena
6 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Osvobození, Velké Losiny
ID
1363
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
58 m2
Patro
2. z 3
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
292 m2
Plocha zahrady
1037 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Josef Andrle

Josef Andrle

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje apartmánů v Velkých Losinách.

Podobné nabídky