Prodej bytu 2+1, Bechyně, Na Libuši, 56 m2 (ID: 1575336)

Na Libuši, Bechyně


2 350 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 11 199 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Bechyni

Popis

Exkluzivní nabídka: Prostorný a slunný byt 2+1 v klidné lokalitě Bechyně s parkováním před domem a nízkými provozními náklady!

Nabízíme k prodeji krásný byt v osobním vlastnictví s ideální dispozicí 2+1 o celkové ploše 56 m2, doplněný o dva prostorné sklepy (5,96 m2 a 4,63 m2) a možnost parkování přímo před domem. Byt se nachází v klidné a vyhledávané části města Bechyně, situován v prvním patře třípatrového zděného domu.


Byt je vytápěn elektrokotlem, ale nabízí také úspornou alternativu pomocí krbových kamen Aquaflam 7 (2,5 kW), v hodnotě 72 000 Kč, která přináší jedinečnou atmosféru domova a zároveň šetří náklady na vytápění. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Připojení na televizní signál a internet je samozřejmostí.

Skvělá investice po rekonstrukci! Byt prošel rekonstrukcí, včetně výměny oken za plastová se žaluziemi, pokládky nových podlah a kompletní renovace rozvodů vody, odpadu a elektřiny. Orientace na jih zajišťuje dostatek denního světla a příjemnou atmosféru po celý den.

Finančně dostupný a s nízkými měsíčními náklady!
Zálohy do fondu oprav činí pouhých 217 Kč. Splátka úvěru z roku 2017, financující opravu domu, činí pouze 977 Kč měsíčně. Celkové měsíční náklady na provoz bytu jsou tedy jen 1 194 Kč + energie a voda!

Dům také prošel renovací v roce 2018.
Nová plastová okna, vstupní dveře, okna ve sklepích, pálená krytina na střeše, rekonstrukce komínů a zateplení půdy – vše již hotovo. Společenství vlastníků neplánuje v blízké době žádné další investice, což vám zaručuje klid a stabilní náklady. K dispozici jsou i společné prostory v suterénu (kolárna, sušárna).

Lokalita s veškerou občanskou vybaveností!
Mateřská školka, restaurace, supermarket, dětská hřiště a další občanská vybavenost jsou doslova pár kroků od vašeho nového domova.

Byt je možné financovat hypotečním úvěrem – s výhodným financováním vám rádi pomůžeme zdarma jako součást našich služeb.

Zaujala vás tato jedinečná nabídka? Neváhejte mě kontaktovat a domluvit si prohlídku!

Petr Kopačka
Realitní makléř

Cena
2 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 9. 2024
Adresa
Na Libuši, Bechyně
ID
26939
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
56 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Kopačka

Petr Kopačka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Bechyni.

Podobné nabídky