Prodej vily, Kaštela, Chorvatsko, 235 m2

Kaštela, Chorvatsko


21 819 600 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme k prodeji zcela novou, samostatně stojící vilu v prestižní lokalitě Kaštel Stari. Tato moderní vila má celkovou plochu 257 m² a rozkládá se na pozemku o velikosti 938 m². Vila je koncipována jako dvoupodlažní dům, který nabízí velkorysý prostor pro pohodlné bydlení.

Přízemí zahrnuje prostorný otevřený obývací pokoj, propojený s kuchyní a jídelnou, dále jednu ložnici, koupelnu a vstup na terasu.

V prvním patře se nacházejí dvě ložnice, každá s vlastní koupelnou, pracovna a balkon, který poskytuje úchvatný výhled na moře. Celý interiér vily je kompletně vybaven moderním nábytkem a je zaplaven přirozeným světlem.

Vila je obklopena kultivovanou zahradou a má bazén o rozměrech 7,7 x 3,5 m, který je ideální pro relaxaci během horkých letních dní.
Na pozemku je parkoviště pro čtyři vozy a navíc přístřešek pro dvě parkovací místa. Kompletní infrastruktura je již vybudována, což zahrnuje vše potřebné pro pohodlné a bezstarostné bydlení.

Nemovitost je vzdálená jen 800 metrů vzdušnou čarou od moře a pláže, což z ní činí ideální místo nejen pro trvalé bydlení, ale i pro turistický pronájem.

Kaštel Stari, jedno ze sedmi půvabných měst Kaštela, je oblíbenou destinací jak pro místní obyvatele, tak pro turisty. Město je známé svými historickými památkami, krásnými plážemi a klidným středomořským životním stylem. Díky své poloze mezi Splitem a Trogirem nabízí Kaštel Stari vynikající dopravní dostupnost a blízkost veškeré potřebné infrastruktury.

Chorvatsko je oblíbenou destinací pro nákup nemovitostí díky svému čistému moři, krásné přírodě a stabilnímu realitnímu trhu. Investice do nemovitosti v Chorvatsku, obzvláště v oblasti, jako je Kaštel Stari, představuje skvělou příležitost pro zajištění luxusního bydlení nebo jako výnosná investice do turistického pronájmu. Díky stále rostoucímu zájmu o chorvatské pobřeží a turistickou sezónu je zde velký potenciál pro růst hodnoty nemovitostí a stabilní výnosy z pronájmu.

S Mojenemovitostumore nabízíme kompletní servis při nákupu nemovitostí v Chorvatsku. Pomůžeme vám vybrat ideální nemovitost dle vašich představ a zajistíme hladký průběh celé transakce. Naše dlouholeté zkušenosti na realitním trhu v Chorvatsku vám zaručí bezpečný a profesionální přístup.

Pokud vás tato luxusní vila v Kaštel Stari zaujala, neváhejte nás kontaktovat. Pomůžeme vám najít ideální dům nebo jinou nemovitost u moře, která splní všechny vaše požadavky na luxusní bydlení nebo výnosnou investici

Cena
21 819 600 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
22. 9. 2024
Adresa
Kaštela, Chorvatsko
ID
F14498
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
235 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
235 m2
Plocha nemovitosti
938 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Nikša Marinkovič

Nikša Marinkovič

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.

Podobné nabídky