Prodej vily, Kaštela, Chorvatsko, 330 m2

Kaštela, Chorvatsko


18 559 200 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme k prodeji nádhernou samostatnou vilu ve velmi žádané lokalitě Kaštel Stari. Tato prostorná vila se rozkládá na dvou podlažích o celkové brutto ploše 350 m² a nachází se na pozemku o velikosti přes 1 000 m². Vila je situována přibližně 1,5 km od moře, což nabízí klid a soukromí, ale zároveň snadný přístup k pláži a centru města.

V přízemí vily se nachází prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelnou, které mají přímý vstup na velkou terasu. Dále zde najdete dvě ložnice, saunu, koupelnu a WC. Venkovní schodiště vás zavede do prvního patra, kde jsou čtyři dvoulůžkové ložnice s vlastními koupelnami, jedna jednolůžková ložnice (ideální jako dětský pokoj), a další WC. První patro má také přístup na prostornou terasu, která nabízí krásné výhledy na okolní přírodu.

Venkovní prostor vily zdobí bazén o velikosti 38 m² a krásně upravená zahrada, která přidává této nemovitosti na kouzlu. Na pozemku je také dostatek parkovacích míst pro více automobilů.

Tato vila je již úspěšně využívána k turistickému pronájmu a generuje významné příjmy, což z ní činí skvělou investiční příležitost. Díky své poloze, velikosti a vybavení je tato nemovitost ideální nejen pro rodinné bydlení, ale také pro pronájem v rámci rozvíjejícího se trhu s luxusními vilami v Chorvatsku.

Vlastnictví vily v blízkosti chorvatského pobřeží nabízí nejen luxusní životní styl, ale i možnost pasivního příjmu z turistického pronájmu. Kaštel Stari je díky své poloze mezi Splitem a Trogirem vyhledávanou lokalitou jak pro místní obyvatele, tak pro zahraniční návštěvníky. Vila je skvělou volbou pro ty, kteří hledají nemovitost u moře, která spojuje komfort moderního bydlení s tradičním chorvatským stylem.

Kaštel Stari je jedním ze sedmi malebných měst, které tvoří Kaštela, a je známé svými historickými památkami, krásnými plážemi a pohodovou středomořskou atmosférou. Město se nachází jen krátkou jízdou od letiště ve Splitu a má výborné spojení s okolními turistickými destinacemi, jako jsou Trogir a Split. Kaštela nabízí veškeré potřebné služby, včetně restaurací, obchodů a kulturních zařízení, což z něj činí ideální místo pro trvalé bydlení nebo dovolenou.

Chorvatsko je celosvětově známé pro své krásné pláže, čisté moře a bohatou historii a kulturu. Investice do nemovitosti v Chorvatsku je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí kombinovat luxusní bydlení s výnosnou investicí. Díky rostoucí popularitě Chorvatska jako turistické destinace je zde velký potenciál pro růst hodnoty nemovitostí a výnosy z pronájmu.

S Mojenemovitostumore vám nabízíme kompletní realitní servis a asistenci při nákupu nemovitostí v Chorvatsku. Naše dlouholeté zkušenosti a znalosti místního trhu nám umožňují pomoci vám najít perfektní nemovitost, která splní všechny vaše požadavky. Zajistíme bezproblémový převod vlastnictví a kompletní právní servis, abyste se mohli soustředit na užívání si vašeho nového domova nebo investice.

Kontaktujte nás ještě dnes a my vám pom... (více na našem webu)

Cena
18 559 200 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
22. 9. 2024
Adresa
Kaštela, Chorvatsko
ID
F14497
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
330 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
330 m2
Plocha nemovitosti
1000 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Nikša Marinkovič

Nikša Marinkovič

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.

Podobné nabídky