Prodej bytu 2+kk, Đenovići, Černá Hora, 52 m2

Đenovići, Černá Hora


4 012 800 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme k prodeji jednopokojový byt o ploše 34 m² nacházející se v přízemí moderní budovy v krásné lokalitě Djenovići, pouhých 250 metrů od moře. K bytu patří také prostorná terasa o velikosti 18 m² s zelenou plochou, která poskytuje příjemný prostor pro odpočinek a relaxaci. Byt je plně vybaven kvalitními spotřebiči a luxusním nábytkem, což umožňuje pohodlné bydlení nebo okamžité pronájmy turistům.

Soukromé parkovací místo v nádvoří budovy zajišťuje pohodlné parkování. V okolí se nachází trhy, kavárny a populární luxusní osada Porto Novi, která nabízí širokou škálu rekreačních a společenských aktivit.

Vlastnictví tohoto bytu v Djenovići nabízí nejen klidné a komfortní bydlení, ale také skvělou investiční příležitost díky blízkosti k moři a luxusní lokalitě Porto Novi. Apartmán je ideální pro rekreační pobyty nebo jako investice s potenciálem krátkodobého pronájmu turistům, což zajišťuje vysoký návrat investice.

Djenovići je krásná přímořská vesnice v Boky Kotorské, jen kousek od luxusní oblasti Porto Novi. Město je známé svou klidnou atmosférou a přátelským prostředím, které je ideální pro rodiny i turisty, kteří hledají relaxaci u moře. Díky blízkosti Herceg Novi a dalších oblíbených destinací je Djenovići vyhledávanou lokalitou pro investice do nemovitostí.

Černá Hora je rychle rostoucí destinací pro nákup nemovitostí díky svým krásným plážím, průzračnému moři a bohaté historii. Region Boka Kotorska je považován za jedno z nejkrásnějších míst v Evropě a nabízí skvělý investiční potenciál pro ty, kteří hledají luxusní bydlení u moře. Černá Hora také nabízí výhodné daňové podmínky a stabilní investiční prostředí, což z ní činí atraktivní destinaci pro zahraniční investory.

S Mojenemovitostumore nabízíme kompletní servis při koupi nemovitostí v Černé Hoře, včetně poradenství a právní podpory. Specializujeme se na luxusní apartmány a nemovitosti u moře, které splňují nejvyšší standardy. Naše dlouholeté zkušenosti a znalosti trhu nám umožňují zajistit bezproblémový proces nákupu a najít nemovitost přesně podle vašich požadavků.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky. Pomůžeme vám najít ideální bydlení nebo investiční příležitost v Černé Hoře

Cena
4 012 800 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
22. 9. 2024
Adresa
Đenovići, Černá Hora
ID
F14458
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
34 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Nikša Marinkovič

Nikša Marinkovič

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.

Podobné nabídky