Prodej bytu 2+kk, Nesebar, Bulharsko, 64 m2 (ID: 1575742)

Nesebar, Bulharsko


2 269 740 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme vám nádherný apartmán 2+kk k prodeji v oblíbeném letovisku Sluneční pobřeží, Bulharsko. Tento byt se nachází ve druhém patře šesti podlažní budovy a jeho celková plocha činí 64 m². Byt je v osobním vlastnictví a je ihned k dispozici.
Součástí apartmánu je prostorný balkon, který poskytuje ideální místo pro relaxaci s krásným výhledem. Interiér bytu je vkusně zařízený a nabízí veškerý komfort pro příjemné bydlení. Dispozice zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem, útulnou ložnici a koupelnu s toaletou a balkon s krásným výhledem na bazén.
Apartmán je vybaven moderními technologiemi, jako jsou telefonní a internetové připojení, a k vytápění slouží elektrické lokální topení. V budově je k dispozici výtah a parkovací místa, což zajišťuje maximální pohodlí.
Rezidenční komplex, ve kterém se apartmán nachází, nabízí vysokou úroveň bezpečnosti a komfortu, včetně 24hodinové ostrahy, recepce a udržovaných zahrad. Poplatek za údržbu činí 18 EUR za m² ročně.
V blízkosti komplexu se nachází veškerá občanská vybavenost, jako jsou školy, zdravotnická zařízení, školky, pošta, obchody a supermarkety. Dobrá dopravní dostupnost je zajištěna blízkostí autobusové zastávky a dálnice. Pláž je vzdálená pouhých 600 metrů, což poskytuje skvělé možnosti pro relaxaci a koupání u moře.
My z MOJE NEMOVITOST U MOŘE vám nabízíme široký výběr prověřených nemovitostí v Bulharsku. Pomůžeme vám vybrat ideální nemovitost podle vašich potřeb, abyste zajistili hodnotnou investici. Jsme místní odborníci a působíme v Bulharsku celoročně. Nabízíme kompletní služby spojené s koupí, pronájmem a správou nemovitostí v oblastech jako Sluneční pobřeží, Sveti Vlas, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.

Sluneční pobřeží je největší a nejznámější letovisko na bulharském Černomoří, vzdálené 30 km severně od Burgasu. Pyšní se 8 km dlouhými plážemi s pozvolným vstupem do moře a blízkost historického Nessebaru z něj dělá jedno z nejvyhledávanějších míst pro dovolenou. Letovisko nabízí živou promenádu podél pláže, plnou kaváren, restaurací a obchodů. Užijte si pohodové dny v tomto malebném letovisku.

Kontaktujte nás pro více informací a sjednání prohlídky tohoto výjimečného apartmánu!

Cena
2 269 740 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
22. 9. 2024
Adresa
Nesebar, Bulharsko
ID
F14441
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
56 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
64 m2
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tsvetomir Zlatkovski

Tsvetomir Zlatkovski

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.

Podobné nabídky