Prodej rodinného domu, Mnichovice, Tyršova, 200 m2 (ID: 1576895)

Tyršova, Mnichovice


10 800 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 51 470 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Mnichovicích

Popis

Nabízíme k prodeji krásný, zrekonstruovaný třípodlažní rodinný dům o dispozici 4+1 (podlahová plocha cca 200 m2) se 2 koupelnami, třemi toaletami, terasou a malou zahrádkou. Nachází se ve vilové zástavbě v klidné a bezpečné lokalitě Mnichovic u Říčan, pouhých 21 minut (21 km) autem do Prahy u metra Chodov.

Interiér přízemí tvoří vstupní chodba, technická místnost, dílna, WC. První patro nabízí obývací pokoj a samostatnou kuchyň s jídelním koutem, koupelnu (umyvadlo, vana), toaletu. Druhé patro tvoří koupelna s vanou, toaleta, velký pokoj a kuchyň.

Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Kromě toho je dům vybaven záložním elektrokotlem a v kuchyni s jídelním koutem kamna na tuhá paliva pro chladnější jarní a podzimní dny. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci.

Z právních důvodů musíme uvádět energetickou náročnost G, přestože je dům nově zateplen, má novou střechu a je vybaven fotovoltaickou elektrárnou se záložní baterií (je objednán PENB). Dům pochází z doby kolem roku 1930, ale současný majitel ho zrekonstruoval (rekonstrukce dokončena v roce 2018). Parkování je možné ve dvoře nebo přímo před domem. Dům je ihned volný.

Město Mnichovice se nachází v okrese Praha-východ ve Středočeském kraji. Nachází se přibližně 25 km jihovýchodně od centra Prahy a 8 km jihovýchodně od města Říčany. K 31.12.2023 zde bylo oficiálně evidováno obyvatel cca 4050, ale vzhledem k chatovým oblastem na kat. území města se skutečný počet mnohonásobně znásobuje . V místě je veškerá občanská vybavenost - školka/školky/ obchody/ zdravotní středisko, poště, atd.. Výborná dopravní obslužnost - vlak, autobus nebo auto.

Okolní příroda a nedaleký les nabízí mnoho sportovních či rekreačních aktivit jako houbaření, turistika, cyklistika. Dům a okolí nabízí vše, co rodina potřebuje: zabezpečení domova soukromí výborná dostupnost do Prahy plná občanská vybavenost v místě. Je to velmi žádaná lokalita.

V případě zájmu Vám rádi zdarma pomůžeme se sjednáním výhodného hypotečního úvěru či pojištění za nejlepších podmínek na finančním trhu (v některých případech i bez doložení příjmu) nebo poskytneme i energetické poradenství zdarma.

Pokud Vás naše nabídka zaujala neváhejte kontaktovat našeho makléře.

Cena
10 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 9. 2024
Adresa
Tyršova, Mnichovice
ID
88
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
200 m2
Plocha nemovitosti
284 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Stanislav Vavřička

Mgr. Stanislav Vavřička

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mnichovicích (okr. Praha-východ).

Podobné nabídky