Prodej rodinného domu, Mnichovice, K Ovčínu, 70 m2

K Ovčínu, Mnichovice


5 750 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 27 403 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Mnichovicích

Popis

Exkluzivně nabízíme pozemek o výměře 1011 m2 se stavbou částečně podsklepeného rodinného domu s číslem popisným o zastavěné ploše 60 m2. Přízemí domu má dispozici 3+1, v podkroví je jedna místnost s předsíní. Nemovitost je napojena na el. energii (3x32A), na pozemku je připravena přípojka na obecní vodu a kanalizaci. Součástí nemovitosti je i studna. Pozemkem protéká potůček, který navozuje příjemnou atmosféru pohody a osvěžení v tiché zahradě. Dům je v dobrém stavu, postaven před rokem 1947, předpokládá se tedy jeho rekonstrukce, ale lze v něm ekologicky bydlet i nyní. Nemovitost se nachází v klidné rekreační oblasti Myšlína, která je zčásti zastavěna chatami a zčásti rodinnými domy. Pokud máte zájem o větší pozemek, nabízíme možnost koupě i sousedního pozemku o výměře 846 m2 s možností stavby dalšího rodinného domu nebo chaty, např. pro rodiče nebo děti.
Myšlín je součástí obce Mnichovice v okrese Praha-východ, které se nacházejí cca dvacet devět kilometrů jihovýchodně od centra Prahy a osm kilometrů jihovýchodně od města Říčany. Žije zde přibližně 4 000 obyvatel. Najdete zde veškerou občanskou vybavenost včetně cca 400 m vzdálené miniškolky, mateřské školky a základní školy 1-6 ročník typu montesorri.
Myšlín se nachází ve východní části Mnichovic. Je zde Myšlínský rybník a protéká tu Myšlínský potok. Je zde evidováno 247 adres. Osamoceně na jihovýchodní straně vsi stojí zámeček Myšlín se zbytky statku, jehož části byly zbořeny po roce 2002, u něj najdeme památný Žižkův dub.

Cena
5 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 9. 2024
Adresa
K Ovčínu, Mnichovice
ID
2919
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
70 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
70 m2
Plocha nemovitosti
1071 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Ilona Urbanová

Bc. Ilona Urbanová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mnichovicích (okr. Praha-východ).

Podobné nabídky