Prodej rodinného domu, Myslinka, 86 m2 (ID: 1579566)

Myslinka


6 100 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 29 071 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Myslince

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Reality MID.ALS nabízí k prodeji RD v obci Myslinka nedaleko Plzně. RD je po vkusné rekonstrukci a nabízí dostatek místa uvnitř i venku. Dům je usazený na okraji rozsáhlé zahrady, která nabízí odpočinek i množství aktivit. V domě se nachází kuchyně s kuchyňskou linkou a vestavnými spotřebiči, dětský pokoj, obývací pokoj, ložnice, komora, koupelna a samostatnou toaletu, vstupní chodba. Z chodby domu se dostanete do kotelny a garáže.
Vytápění je na tuhá paliva s možností přepnutí na plynový kotel.

V podkroví domu je možné zbudovat ještě dva, či tři pokoje.

V rozsáhlé zahradě najdete zahradní přístřešek, kde je umístěné posezení, velký dětský koutek a skladovací prostory. Na zahradě jsou prolézačky pro děti a velký bazén s filtrací, který je možné napouštět z vlastní studny. Pozemek nabízí dostatek prostoru pro volnočasové aktivity i zahradničení.

Velkou výhodu této zahrady je zároveň možnost část oddělit a následně prodat. Oddělením by vznikl velmi pěkný pozemku k prodeji a tím by poskytl značné snížení nákladů na koupi domu.

Rádi Vám pomůžeme s financováním a v případě oddělení pozemku za Vás vše vyřídíme.

Cena
6 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 9. 2024
Adresa
Myslinka
ID
197
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
86 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
86 m2
Plocha nemovitosti
1790 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Milada Stáňová

Bc. Milada Stáňová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Myslince.

Podobné nabídky