Prodej bytu 3+1, Brno, Mathonova, 65 m2

Mathonova, Brno


7 940 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 37 840 Kč /měs.

(včetně provize a právních služeb)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Nabízíme k prodeji krásný byt 3+1 o celkové ploše 64,9 m², který se nachází ve zvýšeném přízemí (1. NP) bytového domu na ulici Mathonova v Brně. Součástí bytu je také sklep o rozloze více jak 2 m². Byt prošel velmi zdařilou rekonstrukcí, která zahrnuje všechny části interiéru – včetně moderní kuchyně vybavené kvalitními spotřebiči. Byt disponuje bezpečnostními dveřmi a místo balkonu je možné využívat společný dvorní trakt ideální pro relaxaci.
K ohřevu vody slouží elektrický bojler, zatímco vytápění je zajištěno lokální plynovou kotelnou. V koupelně vás ohřeje podlahové topení.
Byt je ve dvou místnostech vybaven předokenními elektricky ovládanými roletami, které zajišťují maximální komfort a bezpečnost. Dům je zateplen, což přispívá k jeho úspornému provozu – díky tomu spadá do energetické třídy C - úsporný. Doloženo PENB.
Dispozice bytu zahrnuje kuchyň o rozloze cca 7 m², dětský pokoj o velikosti 15,5 m², obývací pokoj o rozloze cca 18 m², ložnici s plochou více jak 8 m², předsíň o velikosti 8 m² a koupelnu společnou s WC, která má cca 4 m². Jako bonus byt nabízí zděnou spíž, která poskytuje praktický úložný prostor. Půdorys bytu je k dispozici v galerii.
Nemovitost se nachází v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra města a blízkostí MHD, obchodů a dalších služeb. Parkování je možné v blízkosti domu.
Byt bude volný k nastěhování po dohodě se současnými majiteli. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Pokud chcete bydlet na v klidné části v blízkosti centra Brna, zavolejte a domluvíme si čas vaší prohlídky na prohlídkovém dnu ve čtvrtek 3.10. popřípadě 4.10. 2024.

Cena
7 940 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
26. 9. 2024
Adresa
Mathonova, Brno
ID
0163-NP04721
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
65 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
65 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Petr Motyčka

Bc. Petr Motyčka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Brně.

Podobné nabídky