Prodej bytu 3+1, Brno - Bohunice, Rolnická, 68 m2

Rolnická, Brno, Bohunice


5 460 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 26 021 Kč /měs.

(cena včetně provize.)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Hledáte bydlení v městské části Brno-Bohunice? Nabízíme Vám ke koupi byt 3+1 na ulici Rolnická, situovaný v 9. patře panelového domu, který byl kolaudován v roce 1990. Užitná plocha bytu činí 62,55 m², navíc disponuje zasklenou lodžií o velikosti 4 m² a sklepem s dalším 1 m² úložného prostoru.

Byt je v družstevním vlastnictví a rádi Vám pomůžeme s vyřízením úvěru na jeho koupi.

Vstupními dveřmi vstoupíte do prostorné předsíně, odkud je přístup do všech místností. Dispozice bytu neobsahuje žádné průchozí místnosti, což zajišťuje maximální soukromí pro každého člena domácnosti. Obývací pokoj je světlý a nabízí vstup na zasklenou lodžii s krásným výhledem.

Byt je v původním stavu a nabízí skvělou příležitost k rekonstrukci podle Vašich představ.

Bytový dům prošel rozsáhlou revitalizací, včetně výměny stupaček, oken, zateplení, modernizace výtahů a opravy střechy. Dům je napojen na teplárny Brno.

Měsíční náklady podle předpisu záloh činí 4 164 Kč, z toho příspěvek do fondu oprav je 1 213 Kč. Náklady na energie jsou odhadovány na přibližně 1 MWh elektřiny ročně, přičemž plyn se využívá minimálně, pouze na vaření. Byt bude k dispozici po dohodě.

V blízkém okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost – mateřskou školu, základní školu, střední školu, několik dětských hřišť, restaurace, supermarkety a také Fakultní nemocnici Brno. Nedaleko je také zastávka MHD, která zajišťuje rychlé spojení do centra města.

Cena
5 460 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize.
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Rolnická, Brno, Bohunice
ID
144-NP02864
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
63 m2
Patro
12. z 9
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
68 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
74 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Sklep
Lodžie
Výtah
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Jan Kuděla

Ing. Jan Kuděla

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Brně.

Podobné nabídky