Prodej činžovního domu, Praha - Zbraslav, Výtvarnická, 251 m2

Výtvarnická, Praha, Zbraslav


17 499 990 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 83 400 Kč /měs.

(včetně provize)


Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme vám k prodeji dům se zahradou a garáží ve velmi klidné a žádané lokalitě v Městské části Praha-Zbraslav. Tato prvorepubliková vila z 30. let 20. století nabízí možnost vytvořit bytový dům s rozdělenými bytovými jednotkami o dispozici 3+1 s prostornými skladovacími prostory v suterénu a možností rozdělení zahrady pro jednotlivé bytové jednotky s parkováním.

Nemovitost má celkovou podlahovou plochu 251 m2 a nabízí suterén, dvě patra a podkroví. V suterénu jsou sklepní prostory s kotelnou, skladem paliva a úložné prostory. V prvním a druhém patře jsou samostatné bytové jednotky o dispozici 2+1 s komorou na chodbě a verandami. V podkroví je možnost vybudování dalšího bytu s balkónem a nádherným výhledem do Břežanského údolí. Pozemek má celkovou výměru 673 m2 z toho zastavěná plocha domu je 110 m2. Na pozemku se nachází také garáž o výměře 15 m2 podlahové plochy a neudržovaná zahrada, kterou lze upravit k obrazu svému.

Vytápění řešeno kotlem na tuhá paliva s centrálním rozvodem do litinových radiátorů v obou patrech. Dům časem procházel rekonstrukcemi, poslední byla v 90. letech, kdy se v domě měnil komplet rozvod elektřiny, vedení vody a odpadů. Okna špaletová, fasáda bez zateplení. Střešní konstrukce v pořádku, krytina střechy na výměnu.

Nemovitost se nachází v klidné obytné části horní Zbraslavi s veškerou občanskou vybaveností, mimo záplavovou oblast. V pěší vzdálenosti se nachází Základní škola i Mateřská škola, sportoviště, lékárna, obchody a další. Zastávka autobusů MHD je pár kroků od domu a za 15 min se dostanete na Smíchovské nádraží (metro, tramvaj, vlak).

Nemovitost lze hradit hypotéčním úvěrem, vyřízení vám zdarma zajistí naše hypoteční oddělení.
V případě zájmu o doplňující informace či prohlídku, mne neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Cena
17 499 990 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
28. 9. 2024
Adresa
Výtvarnická, Praha, Zbraslav
ID
03148
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
169 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
110 m2
Podlahová plocha
251 m2
Plocha nemovitosti
673 m2
Plocha nebytových prostor
23 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD
Voda
Vodovod
Garáž
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Jakub Doležílek

Mgr. Jakub Doležílek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Praze 5.

Podobné nabídky