Prodej rodinného domu, Rozseč nad Kunštátem, 170 m2

Rozseč nad Kunštátem


5 890 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 070 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Rozseči nad Kunštátem

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům v malebné obci Rozseč nad Kunštátem, pouhých 5 km od Kunštátu, 15 km od Letovic a 40 km od Brna.
Tato nemovitost se nachází v klidné části obce a je ideální volbou pro milovníky klidu, přírody a aktivní rekreace. Pro nadšence zimních sportů je SKI-areál Olešnice vzdálený jen 5 km.
Dům prošel rozsáhlými rekonstrukcemi, včetně zateplení, renovace střechy a izolace proti vlhkosti. Byly provedeny nové rozvody vody, topení a elektřiny, včetně instalace nové venkovní elektrické skříně s hodinami. K dispozici je také projekt, podle kterého rekonstrukce proběhla.
Rodinný dům je připraven k dalším úpravám, což umožňuje novému majiteli dokončit rekonstrukci podle vlastních představ, například v oblasti koupelen a podlah. V průběhu prodeje stále probíhají další úpravy v domě. Na kompletní dokončení rekonstrukce firma odhaduje investici cca 150.000,- kč.
Dům se zastavěnou plochou 142 m2, na pozemku o rozloze 224 m2 nabízí dům dostatek prostoru pro pohodlné bydlení, rekreaci nebo jako investici k dalšímu pronajímání.
Dům lze snadno rozdělit na dvě bytové jednotky s vlastními vchody. Okolí nabízí skvělé příležitosti pro cyklovýlety, pěší turistiku a lyžování.
Konstrukce budovy je v dobrém stavu a umožňuje okamžité využití všech výhod, které dům nabízí. Jedná se o ideální volbu pro ty, kteří hledají únik od městského ruchu. Staňte se majiteli tohoto jedinečného místa.
Rádi Vás provedeme osobně.
Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Cena
5 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 9. 2024
Adresa
Rozseč nad Kunštátem
ID
01576
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
170 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
142 m2
Plocha nemovitosti
223 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
108 kWh/m2 za rok
Plyn
Plynovod
Odpad
Septik, Jímka
Voda
Vodovod
Garáž
Terasa
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Monika Matochová

Monika Matochová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rozseči nad Kunštátem.

Podobné nabídky