Pronájem bytu 3+kk, Praha - Libeň, Kurta Konráda, 82 m2

Kurta Konráda, Praha 9, Libeň


45 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Pokud hledáte prostorný, vkusně zařízený nový byt v Praze k pronájmu, čtěte dál! V zastoupení majitele Vám nabízím moderně zařízený byt o dispozici 3+kk a celkové výměře 106 m2 (82 m2 + 24 m2 lodžie), který se nachází v prestižním projektu Harfa Design Rezidence na Praze 9. Tento velký a prosvětlený byt je umístěn v 6.NP bytového domu se 4 výtahy. Skládá se z prostorné vstupní chodby, obývacího pokoje s kuchyní, dvou pokojů, koupelny s vanou, dvěma umyvadly a pračkou, samostatné toalety a komory. Z obývacího pokoje a ložnice je vstup na prostornou lodžii která nabízí dechberoucí výhled na Prahu. Díky své orientaci a francouzským oknům je byt velmi dobře prosvětlený a navíc působí vzdušně. Celý byt je vybaven prémiovým novým nábytkem, televizemi LG Oled evo (65) v obývacím pokoji a ložnici, kuchyně je plně vybavena nejnovějšími a nejmodernějšími spotřebiči, zabezpečovací systémy bytu Jablotron, robotickým vysavačem, chytrými svítidly a mnoho dalšími prvky. Na chodbě se nachází na míru vyrobená prostorná skříň. Byt je pronajímán kompletně vybavený, avšak je možné pronajmout si jej i částečně vybavený nebo nevybavený. K nemovitosti náleží také velká garáž a prostorný sklep.

Jedná se o vyjímečný projekt pro ty, kteří dbají na design a preferují metropolitní způsob života se vším, co k němu patří. Dalšími přednostmi bytového domu je například vybavení bytových jednotek rekuperací, která kromě úspory nákladů v zimě přináší výhody také v létě, protože vzduch proudící do bytu příjemně zchladí prostředí až o 6 stupňů oproti vzduchu venkovnímu, 24h recepce, podlahové vytápění, kamerový systém, elektrické stínící venkovní žaluzie, posuvné bezrámové zasklení lodžie, hliníková okna s trojsklem (výborné odhlučnění), bezpečnostní dveře (Sherlock), domovní videotelefon, prvky chytré domácnosti, dálkové centrální vytápění a ohřev vody s výměníkem tepla, rozvod TV, internet. Design bytu i úroveň vybavení jsou ve velmi vysokém standardu. Okolí designového bytového domu disponuje výbornou dopravní dostupností. Objekt se nachází přímo vedle obchodního centra Galerie Harfa, pouhé 3 minuty pěsny od stanice metra B Českomoravská. Centrum Prahy je metrem vzdálené pouhých 6 min. U rezidence se nachází také tramvajová či autobusová zastávka a vlakové nádraží Praha - Libeň. V bezprostřední blízkosti bytového domu jsou i nejrůznější obchody a služby, zkrátka plná občanská vybavenost. (OC Harfa, pošta, lékárna, nemocnice s poliklinikou, ZŠ a MŠ, dětská hřiště, Dinopark, O2 arena, restaurační zařízení, divadlo, posilovna a mnoho dalšího). Byt je k nastěhování od 1.11. 2024. Nájemné činí 45 000 Kč, poplatky jsou ve výši: 8000 Kč. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné, provizi ve výši jednoho měsíčního nájmu a vratnou kauci ve výši jednoho měsíčního nájmu. Měsíční nájemné: 45 000 Kč + 8 000 Kč služby a energie včetně elektřiny, garážového stání a sklepa.

Cena
45 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
Kurta Konráda, Praha 9, Libeň
ID
10998/2918
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
106 m2
Patro
6. z 8
Vybaveno
Částečně
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
82 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Individuální
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Lodžie
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Dominik Klapka

Dominik Klapka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 9.

Podobné nabídky