Prodej rodinného domu, Lemesos (Λεμεσός), Kypr, 110 m2 (ID: 1589428)

Lemesos (Λεμεσός), Kypr


9 997 450 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Chcete bezpečně ochránit Vaše finance před inflaci ? Hledáte nemovitost na Kypru přímo od developera? Jste na správném místě , jsme zástupci developera na Českém trhu a u nás neplatíte žádnou provizi.

Projekt nově definuje luxus a každý dům odráží špičkový design a pohodlí. Jeden exkluzivní městský dům má soukromý bazén a všechny domy se mohou pochlubit střešními zahradami s vířivkami, které nabízejí soukromé útočiště na pozadí nádherných výhledů.

Pozornost věnovaná luxusním povrchovým úpravám a začlenění takového špičkového vybavení do uzavřené komunity podtrhují pozici projektu jako přední rezidenční destinace na Kypru.

Tento dům má 2 ložnice, 2 koupelny, terasu a bazén.

O správu a pronájem nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.
Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná. Váš team MNM.




Cena
9 997 450 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
3. 10. 2024
Adresa
Lemesos (Λεμεσός), Kypr
ID
F13365
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
110 m2
Plocha nemovitosti
130 m2
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc.  Bc. Stoyan Stoyanov DiS.

Bc. Bc. Stoyan Stoyanov DiS.

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.

Podobné nabídky