Prodej bytu 3+kk, Hurghada (الغردقة), Egypt, 150 m2 (ID: 1589467)

Hurghada (الغردقة), Egypt


1 647 425 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Tento úžasný byt je na prodej a má velkorysých 150 m2 a nachází se v první nadzemní podlaží v okrese EL Hadaba - Hurghada.
Apartmán se skládá ze dvou ložnic, jedné koupelny, obývacího pokoje s kuchyňským a jídelním koutem a dvou balkonů.
Byt se nachází v luxusní budově, která má pouze dva byty na každém patře pro maximální soukromí. Byt je dokončen z nejkvalitnějších materiálů a má propracovaný moderní design, kde si užijete eleganci a prostor za každým rohem. Byt je na prodej plně zařízen moderním nábytkem a je vybaven ohřívačem vody, TV, pračkou a klimatizací. Jídelna je hned vedle vynikající moderní otevřené kuchyně. V kuchyni jsou přírodní dřevěné skříňky, které odrážejí teplo, mramorové desky, dřez a vestavěné kuchyňské spotřebiče (sporák, trouba, digestoř, myčka, pračka a lednice )
Budova je řádně zkolaudována- “ zelená smlouva”. V budově je recepce, výtah, satelit, 24h ochrana a omezeny přístup pouze pro majitele a jejich hosté. Parkování bezplatné u budovy. Vzdálenost od pláže je 1350 metrů.
Jednou z nejpodstatnějších výhod tohoto bytu je jeho vynikající poloha, protože se nachází ve čtvrti Hadaba, v docházkové vzdálenosti od Gold’s Gym a Sheraton Square.
Slavná ulice Sheraton je považována za srdce města Hurghada, vše, co kdy bude budovu majitel potřebovat bude v docházkové vzdálenosti od jeho bytu (supermarkety, obchody, banky, lékárny, nemocnice, restaurace, bary, pláže a hotely)
Okres Hadaba je 10 minut od mezinárodního letiště Hurghada, 5 minut od přístavu, 10 minut od turistické promenády v Hurghadě, 20 minut od El Gouna a Sahl Hasheesh.

Cena
1 647 425 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Hurghada (الغردقة), Egypt
ID
F13277
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
150 m2
Balkon
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Angelina Vasileva

Angelina Vasileva

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.

Podobné nabídky