Pronájem bytu 3+kk, Praha - Michle, Na nivách, 130 m2

Na nivách, Praha 4 - Michle


36 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Zálohy na služby 5.350,- Kč/měs., elektřina a plyn budou převedeny na nájemníky. Kauce ve výši 50.000,- Kč. Provize RK jednoměsíční nájemné + DPH.)


Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele pronajmu prostorný rodinný byt v ulici Na nivách. Byt v původní zástavbě Michle – u stanice metra C/Kačerov – 3kk s balkonem a parkováním.

Nabízíme k pronájmu byt na výborné adrese - v klidné ulici v docházkové vzdálenosti na metro C/stanice Kačerov.

Byt o ploše 130 m2 s dispozicí 3+kk se nachází v 1. patře (2.NP) bytového domu.
Velký obývací pokoj (s kuchyňským koutem) a přímým vstupem na prostorný balkon je hlavním obytným prostorem, kam se pohodlně vejde kompletní rodina.

Dále jsou k dispozici dvě samostatné ložnice, dvě koupelny, z toho jedna s toaletou a jedna s oddělenou toaletou. V chodbě je dostatek úložných prostor včetně komory.

Kuchyňská linka je plně vybavena, k dispozici je i lednice a pračka. Kuchyňská linka sousedí se spižírnou. V oknech jsou žaluzie a sítě proti hmyzu.
Velkou výhodou je možnost užívání části zahrady a jedno parkovací místo přímo u domu.

Celý dům prošel v roce 2019 kompletní rekonstrukcí, v rámci níž byla vyměněna okna, veškeré stoupačky, pořízen nový kotel, dům byl zateplen a dostal novou fasádu i střechu. Vytápění je centrálním plynovým kotlem, ohřev vody bojlerem.

Byt se nachází v klidné části Prahy s výbornou dopravní dostupností kamkoliv – metro C leží 300 m od domu, stejně tak zastávka autobusů (cca 6 spojů). 1, 5 km od domu začíná Michelský les.
Dům si díky malému počtu bytových jednotek zachoval rodinný ráz a klidné prostředí pro své obyvatele.

Shrnutí:
Obývací pokoj s kuchyňským koutem+ spíž, 2 ložnice, koupelna s WC, samostatná koupelna a samostatné WC, komora, chodba, parkování u domu, možnost užívat zahradu.

Další informace vám rádi zodpovíme. Prohlídku si domluvíme s každým individuálně, první kontakt prosím primárně e-mailem. Ozvu se vám.

Cena
36 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Zálohy na služby 5.350,- Kč/měs., elektřina a plyn budou převedeny na nájemníky. Kauce ve výši 50.000,- Kč. Provize RK jednoměsíční nájemné + DPH.
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Na nivách, Praha 4 - Michle
ID
0259-NP01119
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
130 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
130 m2
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Michal Lukáč

Ing. Michal Lukáč

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 4.

Podobné nabídky