Pronájem bytu 2+1, Praha - Nusle, Lounských, 66 m2

Lounských, Praha, Nusle


21 900 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Dovoluji si Vám nabídnout k pronájmu krásný a světlý byt v retro stylu s velmi dobrou dopravní dostupností, vhodný zejména pro lidi kteří mají rádi klid a přitom to mají blízko do všech koutů hlavního města. Byt 2+1 se nachází ve 2. patře s výtahem. Sestává se z hlavní obývací místnosti ze které se pohodlně dostanete do druhé místnosti, která je ideální jako ložnice/pracovna. Z obývacího pokoje se pak dostanete na malý balkon. Kuchyně je umístěna v samostatné místnosti a je přístupná z chodby. Výhodou je přírodní světlo v kuchyni (okno) a prostor pro velký jídelní stůl/gauč. Koupelna disponuje vanou a toaleta je umístěna samostatně. V rámci nájmu je pračka zdarma. Velkou výhodou bytu je prostorná komora přímo v bytě kterou je možné přestavět jako šatnu, kam uložíte vše potřebné nebo ji můžete využít jako kumbál kam uložíte vše co v obývací části nepotřebujete. V rámci bytu je k dispozici i sklepní kóje. Byt má nová kvalitní okna a v obou místnostech je položen jemný koberec pro Vaše pohodlí. Byt je možné po domluvě částečně upravit (přemalování kuchyňské linky na jinou barvu, přemalování skříní, přeměnu komory na šatnu/kumbál apod.). Byt se pronajímá nevybaven, v rámci nájmu máte zdarma: pračku, nové světlo v pokoji s funkcí měnících se barev, sporák, lednička, vestavěná skříň, věšák.

Byt je nejlépe dostupný MHD ze stanice metra Vyšehrad (cca 5 minut pěšky) a nebo nedaleké stanice autobusu a tramvaje. Parkování je možné přímo před domem.

Nedaleko bytu nalezneme pevnost Vyšehrad která nabízí ideální místo na procházku nebo letní piknik s úžasnými výhledy na celé město. V blízkosti bytu naleznete také: restaurace a kavárny, lékárnu, školu, posilovnu a wellness, večerky a mnoho dalšího.

Koho hledáme? Slušné nájemníky.

Od kdy a na jak dlouho? Byt je k užívání ihned nebo dle dohody. Nájemní smlouva se uzavírá na dobu jednoho roku s předpokladem prodloužení.

Kolik to bude stát? Na začátku nájmu hradíte vratnou kauci ve výši jednoho nájmu, nájem na první měsíc, nebo na první období v případě začátku uprostřed měsíce/jeho poměrnou část a provizi ve výši jednoho měsíčního nájmu. Energie se převádí na nového nájemníka (elektřina a plyn). Dále se hradí poplatky ve výši 3576 Kč spojené s chodem domu, ohřevem vody apod.

Cena
21 900 Kč /za měsíc
Aktualizováno
10. 10. 2024
Adresa
Lounských, Praha, Nusle
ID
13656
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
66 m2
Patro
2. z 5
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
495 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Dominik Klapka

Dominik Klapka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1 v Praze 4.

Podobné nabídky