Prodej výrobních prostor, Příbram - Příbram I, Dělostřelecká, 2099 m2

Dělostřelecká, Příbram I


1 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 0 Kč /měs.

(vč. advokátního servisu a úschovy, vč. provize RK)


Regionální dodavatelé v Příbrami

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Popis

Jedná se o moderní novostavbu pro výrobu kosmetických produktů, po kolaudaci z roku 2021, v průmyslové zóně na okraji města Příbram, v ulici Dělostřelecká, pouze 50 km od Prahy.

Prostory pro výrobu cca 1.500 m2 a v 1. patře se dále nacházejí převážně kancelářské prostory cca 300 m2 + cca 280 m2 příslušenství.

Stavba splňuje veškeré parametry pro podnikání v oboru výroby kosmetiky.

Prodávající firma E.Mi -International s.r.o. je na trhu 12 let, mezinárodní značka stylové studiové manikúry, oblíbená u superhvězd, lídrů nehtového průmyslu a módních návrhářů ve 36 zemích po celém světě. V ČR od roku 2012 v segmentu B2B.
V případě zájmu by mohla firma v objektu i dále pokračovat formou dlouhodobého nájmu za zajímavé nájemné, více info v RK.

Prodávající splňuje mezinárodní normy kvality a výroba je certifikována a probíhá v souladu s mezinárodními normami kvality GMP A ISO.
Typy výroby: kosmetika pro manikúru a pedikúru, kosmetika pro péči o tělo.

V přízemí areálu cca 1.500 m2 se nacházejí: sklad (hotových výrobků, surovin a obalu, hořlavých materiálů, hořlavých surovin, prostor pro plnění hořlavých materiálu, prostor pro plnění kosmetických přípravků, laboratoř - prostor pro plnění a balení, prostor pro expedici a příjem zboží, jídelna pro zaměstnance, pánské a dámské šatny, sklad inventáře, technické místnosti atd.).

V první patře areálu se nachází cca 300 m2 kancelářských prostor a příslušenství: oddělení nákupu, oddělení kvality, vedoucí výroby, kancelářské místnosti, spisovna, zasedací místnost, serverovna, kuchyňka atd.

Areál je přístupný po novější asf. komunikaci a je napojen na obecní sítě (vodovod na hranici pozemku, kanalizace a plynovod) vlastní vydatný vrt 40 m (150 mm), internet s Wifi.

Zastavěná plocha cca 1.514 m2, prefabrikovaný železobetonový skelet o dvou nadz. podlaží a ploché střeše. Střešní krytina je tvořena pásy z SBS modifikovaného asfaltu. Obvodový plášť je postaven z izolačních sendvičových panelů Goldbek, zasklení kvalitními plastovými a hliníkovými okny vč. izol. trojskel. Areál byl postaven firmou s několikaletými zkušenostmi.

Provedení a vybavení objektu je výrazně nadstandardní, objekt je ve výborném stavu a splňuje nadstandardní vybavení vycházející z technologie výroby kosmetických produktů. (např. řízená vzduchotechnika vč. měření, protipožární ochrana, technologie detekce a signalizace výparů nebezpečných látek s registrací prostorových teplot. Zálohové napájení technologie, regulace kaskády kotlů Buderus s poruchovou regulací atd.

Ideální i pro jinou výrobu s podobným zaměřením.

Dále mimo jiné: příprava pro venkovní el. stínění, rekuperace – vzduchotechnika, alarm vč. dálkového hlídání, LED osvětlení, úpravna vody, nádrže pro případ požáru, ÚT s VK radiátory a částečně podlahové topení, elektrostaticky vodivá podlaha v části objektu, atd.

V případě zájmu Vám rádi můžeme pomoci vyřídit financovaní.

Cena
1 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. advokátního servisu a úschovy, vč. provize RK
Aktualizováno
15. 10. 2024
Adresa
Dělostřelecká, Příbram I
ID
N03897
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
2099 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
1521 m2
Podlahová plocha
2099 m2
Plocha nemovitosti
7637 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
152 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Ústřední elektrické, Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj vody, Vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Lenner

Tomáš Lenner

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje výrobních prostor v Příbrami.

Podobné nabídky