Prodej rodinného domu, Praha - Čakovice, Třtinová, 213 m2

Třtinová, Praha 9, Čakovice


16 300 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 77 681 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

V zastoupení majitele jsme pro Vás připravili jedinečnou příležitost ke koupi rodinného domu na Praze 9 - Čakovice.
Prohlídkový den je plánovaný na sobotu 26.10.2024 od 14.00 – 16.00 hod. Je potřeba se spojit s makléřem a domluvit si konkrétní hodinu prohlídky.
Jedná se o koupi domu pro ty, co mají podnikavého ducha a chtějí spojit své podnikání s vlastním bydlením, nebo pro ty, co hledají zajímavé příležitosti. Jedná se o samostatný rodinný dům s celkovou podlahovou plochou 213 m² včetně přístavby k podnikání, která byla využívaná jako kadeřnictví a která má vlastní branku a vlastní přístup z ulice.

Dále tento dům je koncipovaný tak, že má dvě patra, kde jsou samostatné bytové jednotky a je možné buď
- v jednom z pater bydlet a druhé patro pronajímat
- nebo pronajímat obě patra a to dvěma různým nájemníkům
- nebo si prostě užívat bydlení celého domu pro sebe.

V dolním patře (2+1) se vstoupí do chodby s dřevěným schodištěm a vstupem rovnou do garáže a suterénu. Dolní patro nabízí obývací pokoj, ložnici, samostatnou kuchyni, koupelnu s vanou, která má trysky a wc a zímní zahradu. Ze zimní zahrady je vstup do přístavby k podnikání a druhými dveřmi do zahrady.

Do horního patra (2+kk) s terasou se jde dřevěným schodištěm s velkým oknem. Horní byt nabízí zádveří, kuchyňský kout, koupelnu se sprchovým koutem, obývací prostor, ložnici a prostrornou terasu na kterou se vchází z obývací části.

Pozemek má plochu 584 m². Vytápění lze přepínat z elektřiny na plyn a opačně. Teplá voda je zajištěna elektrickým bojlerem na 129 litrů.

Na zahradě je kromě přístavby k podnikání (využívané jako kadeřnictví), pergola, skleník, studna, a upravená zahrada se vzrostlými ovocnými stromy. Dům samotný je na výborném místě nedaleko od autobusové zastávky směrem na metro Letňany.
Samotná zahrada je dostatečně velká pro volné chvíle a přesto údržba nezabere mnoho času. Dům je napojen na kanalizaci, obecní vodovod a elektriku. Parkovat lze na vlastním pozemku před garáží (1 auto) a v garáži (2 auta). Parkovat lze i na ulici, nejsou zde parkovací zony. Pod domem je suterén (velký sklep a bývalá kotelna).
Dům se nacháhzí v klídné části Čakovic s rodinnou zástavbou, poblíž Čakovického zámku. Do budoucna se počítá s prodloužením linky metra "C" z Leťnan do Čakovice.
Dům lze financovat hypotečním úvěrem, se kterým vám rádi pomůžeme.
Na e-mail, který uvedete ve formuláři vám do 15 minut pošleme více informací. Zkontrolujte si, prosím, i složky "Spam" a "Nevyžádaná pošta".
Energetický průkaz PENB bude brzy zpracovaný.

Těším se na případnou společnou prohlídku.

Cena
16 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 10. 2024
Adresa
Třtinová, Praha 9, Čakovice
ID
J10403
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
131 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
160 m2
Podlahová plocha
213 m2
Plocha nemovitosti
584 m2
Plocha zahrady
302 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod, Studna
Topné těleso
Radiátory
Zdroj topení
Plynový kotel
Zdroj teplé vody
Elektrokotel
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Pavla Veselá

Pavla Veselá

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9.

Podobné nabídky