Pronájem bytu 3+kk, Praha - Letňany, Pavla Beneše, 88 m2

Pavla Beneše, Praha 9


35 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena je včetně odměny RK, právního servisu a všech administrativních poplatků.)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

V zastoupení majitele nabízíme k dlouhodobému pronájmu nadstandardní zařízený mezonetový byt s dispozicí 3+kk o výměře 87,80m² s terasou 30m² a zasklenou lodžií 12m².
Byt se nachází v Praze 9 - Letňanech, v ulici Pavla Beneše v pátém a šestém patře bytového domu s výtahem, dokončeného v roce 2016.
K bytu náleží také jedno parkovací místo přímo pod domem.

Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem o celkové ploše (36 m²), ložnice s vestavěnou skříní (13 m²), dětského pokoje (16,6 m²) vstupní chodby s vestavěnými skříněmi (13,9 m²), koupelny s vanou a umyvadlem (4,76 m²) a samostatné toalety (2,11 m²).

Byt je částečně a velmi vkusně zařízen. V kuchyni je na míru vyrobená kuchyňská linka v bílé barvě s vestavěnou myčkou, sklokeramickou deskou, digestoří, troubou, mikrovlnou troubou a lednicí s mrazákem vše od značky GORENJE.
Obývací pokoj je ze dvou stran prosvětlen velkými okny s orientací na dvě světové strany (západ + sever). Je zde jídelní stůl se čtyřmi židlemi. Na obou stranách je možný vstup na prostornou terasu 30 m² se západní orientací.
Ložnice je vybavena vestavěnou skříní a kosmetickým stolkem.
Dětský pokoj je vybaven šatní skříní. Z ložnice i pokoje je možný vstup do zasklené lodžie. Zasklení je otevíratelné.
Ve vstupní chodbě jsou prostorné vestavěné skříně. V koupelně je automatická pračka AEG.

Vytápění je ústřední, na radiátorech jsou instalovány vlastní měřáky spotřeby tepla. Průkaz energetické náročnosti budovy vydaný podle zákona č.78/2013Sb. má hodnotu B - velmi úsporná.

Měsíční nájemné 35.000,- Kč + 3.990,- Kč měsíční záloha na služby při obsazení 2 osobami (voda+teplo+odvoz odpadu) vyúčtování jednou ročně na základě reálné spotřeby, (elektřina bude převedena na nájemce).

Při podpisu nájemní smlouvy je zapotřebí složit kauci majiteli ve výši dvou měsíčních nájmů 70.000,- Kč a první nájemné 35.000,-Kč + 3.990,-Kč služby.
Byt je volný od 1.12.2024 a provizi realitní kanceláři nájemce neplatí.

Cena
35 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Cena je včetně odměny RK, právního servisu a všech administrativních poplatků.
Aktualizováno
22. 10. 2024
Adresa
Pavla Beneše, Praha 9
ID
13739
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
130 m2
Patro
5. z 6
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
88 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Balkon
Terasa
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Robert Pata

Robert Pata

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 9.

Podobné nabídky