Prodej rodinného domu, Rozdrojovice, Na Dědině, 170 m2

Na Dědině, Rozdrojovice


13 837 500 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 65 945 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Rozdrojovicích

Popis

RD Rozdrojovice - dům k rekonstrukci v centru obce, hezký výhled, IS, ovocný sad, pozemek 1.845 m².
Exkluzivně nabízíme prodej rodinného domu s pozemkem 1.845 m² v Rozdrojovicích. Obec se nachází 4 km severozápadním směrem od městské části Brno – Bystrc v blízkosti Brněnské přehrady a patří k nejvyhledávanějším příměstským lokalitám Brna.
Nemovitost je situována v centru původní zástavby obce. Pozemek je zasazený v mírně svažitém terénu. Jihozápadní cíp parcely tvoří ovocný sad.
Ve spodní, severovýchodní části parcely směřující do ulice se nachází stavba řadového koncového domu s průjezdem a výhledem na zatravněný obecní pozemek se vzrostlými stromy, rozdrojovickou kapličkou a památníkem obětem válek. Stavba domu včetně navazujících hospodářských stavení (bývalé chlévy) jsou ve špatném technickém stavu vhodném k částečné či úplné demolici.
Podle stanoviska stavebního úřadu musí budova z uličního pohledu zachovat původní vizuální styl, tj. venkovský charakter původní stavby.
Ze zahrady s ovocným sadem v horní části pozemku je velmi pěkný výhled na svažitou přírodní scenérii obce.
Celková výměra pozemku činí 1.845 m², z toho 1.288 m² je vyňato z půdního fondu (zastavěná plocha a nádvoří). Zahrada má výměru 577 m².
IS: elektřina, voda, plyn, kanalizace.
Rozdrojovice jsou situovány v mimořádně pěkné přírodní lokalitě. Zdejší rozsáhlý lesní komplex je ideální pro houbaření a turistiku i cykloturistiku (značené trasy). Obec disponuje velmi dobrou občanskou vybaveností (žije zde asi 1000 obyvatel) - mateřská škola, I. stupeň základní školy, obchody, restaurace, Wellness centrum, zázemí pro sport a trávení volného času.
(Informace pro zájemce, kteří jsou plátci DPH: uvedená cena je včetně DPH).
Ve věci financování Vaší nové nemovitosti pro Vás zdarma zajistíme v současnosti nejvýhodnější možné řešení s využitím kompletní aktuální nabídky bankovního trhu.



Cena
13 837 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 6. 2024
Adresa
Na Dědině, Rozdrojovice
ID
S23003
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
170 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1845 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Špila

Petr Špila

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rozdrojovicích.

Podobné nabídky