Prodej rodinného domu, Krásná Lípa - Zahrady, 164 m2

Krásná Lípa, Zahrady


3 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 16 680 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Krásné Lípě

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Jedná se o bytový dům v obci Zahrady v současné době se dvěma bytovými jednotkami s možností další rozšiřování. Stavba je v současnosti vedena jako rodinný dům, je tedy možno použít jej jako zástavu pro hypotéku. Dům disponuje mnoha sklepy/komorami v 1.NP (8x místností), které by se dalo v části změnit na samostatný byt. V 2.NP se nachází byt 2+1 se samostatnou koupelnou a WC, na půdě nyní pouze jeden pokojík, jinak nevyužitý prostor. Druhý byt 2+1 se samostatným vchodem se nachází v přístavbě s tím, že je možné zprovoznit i ložnici v podkroví na 3+1, opět se samostatnou koupelnou a WC.

Další nevyužít prostory jsou v zadní části domu, přístupné ze schodiště nebo samostatným vchodem zvenku, kde je možné ponechat dílnu/kůlnu, nebo upravit k jinému účelu. Na střeše kůlny by šla vybudovat i velká terasa. Plocha v okolí domu je v majetku souseda a po dohodě využívána jako zahrádka a parkování (věcné břemeno chůze a jízdy zajištěno). Některé pozemky v okolí domu je teoreticky možno odkoupit od pozemkového fondu.

V domě postupně probíhaly rekonstrukce. Proběhla rekonstrukce bytu v 2.NP a v přístavbě. Poslední zásadní úpravou byla rekonstrukce střechy v roce 2023. Nemovitost je napojena na elektřinu a vodovodní řad, kanalizace připojena na čističku odpadních vod ve vlastnictví nedalekého výrobního podniku (dříve Léčiva). Byt v hlavní budově je vytápěn ústředním vytápěním, připojeným na kotel se zásobníkem na tuhá paliva. Je možné i přitápět krbovými kamny. Byt v přístavbě je vytápěn ústředním vytápěním na elektrokotel. Do budovy je připojena i pevná telefonní linka.

Obec Zahrady je součástí obce Krásná Lípa a nachází se těsně u hranic CHKO Labské pískovce a NP České Švýcarsko. Přímo u vstupu je autobusová zastávka (Krásná Lípa-Rumburk). Veškerá občanská vybavenost v blízké Krásné Lípě a Rumburku, kde se mimo jiné nacházejí i gymnázium, SPŠ zdravotní, SOŠ mediální grafiky a polygrafie a další. Obcí Zahrady vede žlutě značená turistická trasa a cyklostezka č. 3014.

Díky lokalitě je možné využívat pro nákupy blízké Polsko i Německo. Dojezdová vzdálenost: Rumburk 7 minut, Krásná Lípa 5 minut, Žitava (Německo) 33 minut, Česká Lípa 38 minut, Děčín 41 minut, Liberec 51 minut.

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 6. 2024
Adresa
Krásná Lípa, Zahrady
ID
N1816
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
284 m2
Podlahová plocha
164 m2
Plocha nemovitosti
300 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva, Ústřední elektrické
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Petr Plaček

Ing. Petr Plaček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Krásné Lípě.

Podobné nabídky