Prodej rodinného domu, Krásná Lípa, 280 m2

Krásná Lípa


13 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 66 672 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Krásné Lípě

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Naše společnost Vám v exkluzivním zastoupení nabízí prodej tří domů ( s číslem popisným, číslem evidenčním a zahradním domkem ) v samém srdci česko-saského Švýcarska a to ve vyhledávané lokalitě Krásná Lípa s rozlohou pozemku 4828m2.

Pokud hledáte luxusní bydlení v naprosté klidné lokalitě přímo u lesa a luk, pak tato nemovitost je určena přímo pro Vás. Toto místo je naprostým rájem na zemi s možností každodenní relaxace a klidného rodinného bydlení.

Na pozemku se nachází soubor dvou rodinných domů, zahradního domku, sauny a rybníku.

Hlavní budova rodinného domku se skládá vstupu do nemovitosti, chodby z které se dostaneme do šatny, prostorné koupelny s vanou, sprchovým koutem, samostatného WC a na konci této chodby se dostaneme do prostorného obývacího pokoje, kde je jako náhradní zdroj tepla pro nemovitost zhotoveny krbová kamna. Součástí obývacího pokoje je jídelna a samostatná kuchyně. Obývací pokoj nabízí možnost vstupu na zahradu přes balkonové dveře s výhledem na zahradní domek a zahradu. Patro je přístupné po dřevěných schodech, kde se nachází chodba, ze které je vstup do ložnice, dětského pokoje, koupelny s rohovou vanou a sociálním zázemím a dalším prostorným obývacím pokojem s balkonem.
K tomuto domu patří velká technická místnost, ve které je umístěno veškeré technické zařízení sloužící k vytápění domu, které obhospodařuje tepelné čerpadlo. Voda je řešena studnou a vlastním vrtem. Odpad v nemovitostech je řešen společným septikem. Z tohoto krásného domu se dostaneme na velmi udržovanou zahradu, která byla navržena a realizována dle architekta.

Zahrada je pečlivě udržována a nabízí různé relaxační zóny jako altán, ohniště, lavičky a dominantní zahradní domek.

Dispozice zahradního domku se skládá ze dvou místností. Jedna z místností svojí rozlohou slouží jako hlavní část tohoto domku a je určena k možnému pořádání oslav pro více osob. Na konci této místnosti je postaven bar a na druhém konci jsou zabudovány garážová vrata. Samozřejmostí tohoto zahradního domku je sociální zázemí ( sprcha a WC ). U druhé obytné místnosti se počítá s možností vybudování obytného patra.

Na pozemku se rovněž nachází druhý domek s evidenčním číslem.
Dispozice tohoto domu se skládá z vstupních dveří, chodby, koupelny, samostatné WC, kuchyně, obývacího pokoje s krbovými kamny. Do patra vedou dřevěné schody a v patře se nachází dva obytné pokoje a šatna. Z kuchyně tohoto domu se dostaneme na zahradu přes balkonové dveře. Zde je samostatně stojící dřevěná sudová sauna s výhledem na rybník.

Přístup k nemovitostem je zajištěn automatickou bránou a kolem domu je zámková dlažba. Na těchto místech je pohodlné parkování pro více vozidel. Zároveň je u domu zhotoveno zastřešené stání pro vozidla. Dům je monitorován kamerovým systémem a zabezpečen alarmem.
V případě zájmu je možnost tyto nemovitosti rozdělit a prodat na dva samostatné domy s pozemkem.
Tato nabídka je ideální pro ty, kteří hledají pohodlný životní prostor v klidné..

Cena
13 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 6. 2024
Adresa
Krásná Lípa
ID
05378
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
280 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
4828 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Jakoubek

Tomáš Jakoubek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Krásné Lípě.

Podobné nabídky